Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου αριθμεί 193 μέλη και έπεται και συνέχεια!

Η μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου αριθμεί 193 μέλη και έπεται και συνέχεια!

Αυτή η οικογένεια αριθμεί προς το παρόν 193 μέλη και είναι η μεγαλύτερη οικογένεια ολόκληρου του κόσμου. Δείτε το βίντεο.

Με 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια, η οικογένεια Ziona είναι η μεγαλύτερη του κόσμου. Η μεγάλη οικογένεια ζει στο χωριό Baktawng της Ινδίας.

Ο Ziona παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Από τότε παντρεύεται περίπου κάθε ενάμιση χρόνο ακόμη μία νέα γυναίκα. Μπορεί στην Ινδία η πολυγαμία να απαγορεύεται, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει για αυτό το απομακρυσμένο χωριό με τους δικούς του νόμους.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, η οικογένεια δεν μοιράζεται ένα απλό σπίτι, αλλά ένα ολόκληρο κτίριο τεσσάρων ορόφων που μετρά πάνω από 100 υπνοδωμάτια. Το εκπληκτικό είναι ότι η οικογένεια αυτή δεν ζητά την οικονομική στήριξη του κράτους, αλλά είναι αυτάρκης. Συγκεκριμένα, διατηρεί χωράφια και καταναλώνει ό,τι παράγει.

Ο Ziona άλλωστε είναι πλούσιος επιπλοποιός και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του. Έτσι, έκτισε ένα μεγάλο σχολείο όπου χωρά όλα του τα παιδιά με τα μεγαλύτερα να διδάσκουν. Παράλληλα, τα παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου η μία ομάδα ανταγωνίζεται την άλλη.

Οι γυναίκες της οικογένειας ασχολούνται παραδοσιακά με το φαγητό και την προετοιμασία του ενώ οι άντρες δουλεύουν στις φάρμες ζώων και τα χωράφια. Για ένα απλό καθημερινό δείπνο, καταναλώνουν 30 κότες, 60 κιλά πατάτες και 100 κιλά ρύζι.

Ο 73χρονος Ziona δηλώνει ευτυχισμένος και με τις 39 γυναίκες του και νιώθει τυχερός. Κανείς δεν ξέρει μέχρι τι αριθμό θα φτάσει η οικογένειά του… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Thoughty2

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις