Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μετέτρεψε ένα αεροπλάνο σε κομμωτήριο με 30.000 δολάρια

Μετέτρεψε ένα αεροπλάνο σε κομμωτήριο με 30.000 δολάρια

Επιβιβαστείτε… στο αεροπλάνο της Amber Scott! Εκεί δεν πρόκειται να πάτε πολύ μακριά, αλλά η ίδια υπόσχεται να περιποιηθεί τα μαλλιά και τα νύχια σας!

Η Amber Scott άνοιξε την περασμένη εβδομάδα το νέο της κομμωτήριο. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο χώρο κομμωτηρίου, μακιγιάζ και περιποίησης, είστε πολύ γελασμένοι! Σίγουρα, μια επίσκεψη εκεί, θα σας απογειώσει…

Γιατί; Ο λόγος είναι ότι η 25χρονη ξόδεψε 30.000 δολάρια για να μετατρέψει ένα αεροπλάνο σε beauty salon. Και δεν πρόκειται για ένα απλό αεροπλάνο αλλά για ένα vintage μοντέλο Air Atlantique Convair του 1957. Μάλιστα, ο Elvis Prisley είχε στην κατοχή του ένα τέτοιο μοντέλο.

Σύμφωνα με το metro, οι γονείς της Amber, είχαν αγοράσει πριν πολλές δεκαετίες το συγκεκριμένο αεροπλάνο για 25.000 δολάρια. Τότε είχαν δώσει άλλα 20.000 δολάρια για να το μεταφέρουν από το Coventry Airport στην Σκωτία όπου μένουν. Εδώ και χρόνια το είχαν στον κήπο τους. Τον περασμένο Μάρτιο όμως το έκαναν δώρο στην κόρη τους και η ίδια άρχισε να κάνει εκεί το όνειρό της πραγματικότητα.

Μετά από πολύ κόπο και χρόνο, τελικά κατάφερε να φτιάξει ένα beauty salon που χωρά 4 makeup artists, 2 κομμώτριες και μία τεχνίτρια νυχιών. “Από 13 χρονών μου άρεσε να βάφομαι και να βάφω τις φίλες μου, όμως τότε δεν συνειδητοποιούσα ότι ήταν κάτι που μπορώ να κάνω επαγγελματικά. Όταν μεγάλωσα, σπούδασα την τέχνη του μακιγιάζ και μόλις τελείωσα, ήξερα ότι αυτό που ήθελα να κάνω είναι να μετατρέψω το αεροπλάνο σε χώρο ομορφιάς. Και τα κατάφερα!”, δηλώνει η ίδια ενθουσιασμένη για το εγχείρημα της που πρόκειται να φτάσει τα κέρδη της… στα ύψη!

Έτοιμοι για επιβίβαση…

https://www.youtube.com/watch?v=tkgOR3GfxSg

Πηγή βίντεο: Random Book

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις