Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μωράκι αγκαλιάζει ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ

Μωράκι αγκαλιάζει ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ

Η χαριτωμένη στιγμή στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ όπου ένα μωρό αγκαλιάζει τους ταξιδιώτες πριν επιβιβαστούν. Δείτε το βίντεο.

Ένα πολύ χαριτωμένο βίντεο με ένα μωρό κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Το μωράκι του παρακάτω βίντεο αποδεικνύει με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο ότι ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά πάντα μας φτιάχνει το κέφι…

Ο πατέρας καταγράφει με την κάμερά του το δύο χρονών μωρό του να περιπλανιέται στην αίθουσα επιβίβασης. Το μωράκι χαζεύει τους ταξιδιώτες και κάνει κάτι μοναδικό! Με ένα χαμόγελο τούς παίρνει μια ζεστή αγκαλιά, αφού πρώτα κουρνιάσει στα πόδια τους. 

Είναι κατανοητό ότι ο πατέρας του όχι μόνο δεν το αποθαρρύνει να εκφράζεται σε αγνώστους αλλά πόσο μάλλον το ενθαρρύνει. Κάποια στιγμή μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να του υποδεικνύει ποιον να αγκαλιάσει, περνώντας του το μήνυμα ότι η έκφραση αγάπης είναι κάτι θετικό, όταν βρίσκεται υπό την επίβλεψη των γονιών του.

Έκπληκτοι έμειναν όσοι βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ με το χαριτωμένο μωράκι. Η κίνηση που κάνει μπορεί να φαίνεται απλή όμως το μήνυμα που περνάει είναι μοναδικό…

Πάντα στη ζωή μας πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με ένα χαμόγελο και αισιοδοξία. Όταν συναντάμε ανθρώπους δεν πρέπει να είμαστε σκυθρωποί αλλά να σκεφτόμαστε ότι η θετική μας αύρα μόνο σε κάτι όμορφο μπορεί να οδηγήσει. Και αυτό ακριβώς δηλώνει και ο πατέρας του αξιολάτρευτου μωρού.

Αυτό το μωρό λοιπόν ξέρει πολύ καλά τι κάνει… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: GAN H SYGAN

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις