Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μυστήριο στην…τουαλέτα!

 

Κάτι γίνεται και..μπλοκάρουν οι τουαλέτες. Και καλά να είσαι σπίτι. Μπορείς να κατέβεις και να κάνεις την ανάγκη σου στην ύπαιθρο.

 

Τι γίνεται όμως αν είσαι στο αεροπλάνο; Οι τουαλέτες ενός αεροσκάφους της Cathay Pacific μπλόκαραν κατά ένα περίεργο τρόπο.
 
Το πρόβλημα μάλιστα ήταν πολύ σοβαρό σε μια πτήση από το Ριάντ που αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Μουμπάϊ όταν το πλήρωμα έκπληκτο ανακάλυψε ότι καμία από τις 10 τουαλέτες του αεροπλάνου δεν δούλευε!
 
Το ίδιο παρουσιάστηκε και σε άλλες πτήσεις της εταιρείας. Μηχανικοί της Airbus που πήγαν να δουν τι γίνεται και να φτιάξουν το πρόβλημα έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πετσέτες προσώπου, μπουκαλάκια από φάρμακα, κάλτσες, μικρά ρούχα ακόμη και παιδικά παιχνίδια είχαν σφηνώσει μέσα στις τουαλέτες!
 
Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι κατά πάσαν πιθανότητα το πρόβλημα οφείλεται στους επιβάτες. Οι τουαλέτες στα αεροσκάφη έχουν γρήγορη και με υψηλή πίεση εκκένωσης τους σε δεξαμενή που αδειάζει όταν το αεροπλάνο προσγειωθεί. Αλλά όση πίεση και να έχει η εκκένωση πως να πάει η κάλτσα ή το μπουκαλάκι κάτω;

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε