Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Να γιατί “κυβερνούν” οι ξανθιές

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Η εθνική Ακαδημία Επιστημών δίνει την απάντηση γιατί τις προτιμούν οι άνδρες και γιατί πρέπει να είσαι ξανθιά για να πας… μπροστά!

Ξανθιά σημαίνει πιο δυναμική και διεκδικητική γυναίκα σύμφωνα με την έρευνα που προχωράει την ανάλυση ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι δεν αναφέρεται μόνο στις… φυσικές.

Ακόμη και οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά έχουν από τη φύση τους αυτά τα χαρακτηριστικά και έτσι επιλέγουν αυτό το χρώμα λένε τώρα οι Αμερικανοί.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι ξανθιές είναι πιθανότερο, σε σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες, να επιδεικνύουν “πολεμική” συμπεριφορά, καθώς προσελκύουν περισσότερη προσοχή και την αξιοποιούν κατάλληλα.
Η μελέτη εξέτασε τη σχέση ανάμεσα στην εμπιστοσύνη και την επιθετικότητα και κατέληξε ότι οι ξανθιές αντιμετωπίζονται καλύτερα από τις άλλες γυναίκες και “βαθμολογούνται” ψηλότερα από τους άνδρες για την εξωτερική εμφάνισή τους, ενώ, παράλληλα, είναι πιο πρόθυμες για “πόλεμο” προκειμένου υποστηρίξουν τα πιστεύω και τα συμφέροντά τους.
Από την άλλη όμως, είναι λιγότερο πιθανό σε σχέση με τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες να εμπλακούν όντως σε πραγματική σωματική μάχη – ίσως γιατί νοιάζονται περισσότερο για τη διατήρηση της εμφάνισής τους!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε