Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο τυφώνας Χάρβεϊ δεν χάλασε τον γάμο τους…

Ο τυφώνας Χάρβεϊ δεν χάλασε τον γάμο τους…

Ο τυφώνας Χάρβεϊ τούς κατέστρεψε τα σχέδια για τον γάμο τους, αλλά ο ποιμένας αρνήθηκε να αφήσει την ημέρα τους να καταστραφεί. Δείτε την συγκινητική ιστορία του ζευγαριού.

Ο Χάρβεϊ που έφθασε στην ακτή στις 25 Αυγούστου ως ο πιο ισχυρός τυφώνας που έπληξε το Τέξας, προκάλεσε το θάνατο 47 ανθρώπων. Οι ζημιές από τον τυφώνα Χάρβεϊ ξεπέρασαν εκείνες των τυφώνων Κατρίνα και Σάντι και είναι πιθανό να φθάσουν μεταξύ 150 και 180 δισεκ. δολαρίων.

Παρά την καταστροφή, η Shelley Holland και ο σύζυγός της, δεν ήθελαν να… καταστραφεί και η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, ο γάμος τους.

“Ο σύζυγός μου και εγώ χάσαμε κάθε σχέδιο που κάναμε τους τελευταίους 6 μήνες γύρω από τον επερχόμενο γάμο μας στις 2 Σεπτεμβρίου λόγω του τυφώνα Χάρβεϊ “, γράφει στη σελίδα Love What Matters Facebook. “Αυτό περιελάμβανε τον γάμο μας, τον χώρο, το εκκλησάκι, την τροφοδοσία και τόσες άλλες μικρές λεπτομέρειες”.

"My husband and I completely lost every plan we made over the last 6 months surrounding our upcoming wedding on…

Gepostet von Love What Matters am Dienstag, 5. September 2017

Παρά την προσωπική καταστροφή, που περνούσε το ζευγάρι, ο πάστορας δεν ήθελε να τους χαλάσει το πλάνο τους. Βρήκε για το ζευγάρι ένα μικρό εκκλησάκι το οποίο δεν είχε πλημμυρίσει και έκανε εκεί την τελετή με τους λίγους εκ των προσκεκλημένων που κατάφεραν να πάνε. Μέχρι και οι φωτογράφοι εμπνεύστηκαν από το πείσμα και την αγάπη τους και έβγαλαν γαμήλιες φωτογραφίες το ζευγάρι κάτω από αντίξοες συνθήκες.

“Έπρεπε να αλλάξουμε χώρους, διακοσμήσεις, σχεδόν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ήταν κάτι σοκαριστικό για εμάς αλλά και μια μεγάλη υπενθύμιση ότι  το σημαντικό είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλον σε κάθε δυσκολία”, κατέληξε ο Chris, σύζυγός της.

Gepostet von Shelley Holland am Samstag, 2. September 2017

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις