Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πήγαν να τον “κόψουν” λόγω της εμφάνισής του. Το μετάνιωσαν αμέσως όταν είδαν το ταλέντο του [vid]

Πήγαν να τον “κόψουν” λόγω της εμφάνισής του. Το μετάνιωσαν αμέσως όταν είδαν το ταλέντο του [vid]

Δεν πίστευαν ότι θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση λόγω του παρουσιάστικού του. Τελικά οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και είχαν εκτιμήσει λάθος!

Ο Gerrit Wellens είναι οικονομικός σύμβουλος σε ναυτιλιακή εταιρεία στο Βέλγιο. Γνωστός σε όλον τον κόσμο δεν έγινε για αυτό… αλλά για το ταλέντο του που ανέδειξε στο Belgium’s Got Talent.

Πριν καλά καλά αρχίσει να χορεύει, η κριτική επιτροπή ξαφνιάστηκε μαζί του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη σκηνή. Ο λόγος ήταν η επίσημη εμφάνισή του που δεν άρμοζε στο σόου αλλά σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο διαγωνιζόμενος έβαλε το κοστούμι του, το καλό του πουκάμισο και την γραβάτα και έδειξε τις ικανότητες στον… χορό.

Και εκεί που τον πείραζαν όλοι οι κριτές για το παρουσιαστικό του και δεν του έδιναν και πολλές ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση, τελικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μόλις “έπεσε” το ρυθμός, ο Gerrit με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ανέδειξε τις χορευτικές του κινήσεις. Ο πολλά τελικά υποσχόμενος διαγωνιζόμενος ολοκλήρωσε άρτια την εμφάνισή του και πήρε τέσσερα “ναι” από τους κριτές.

“Πώς ανακάλυψες ότι έχεις αυτό το θεόσταλτο ταλέντο στον χορό;”, αναρωτήθηκε ο κριτής Ray Cokes, με τον διαγωνιζόμενο να απαντά “Απλά το ‘χω!”.

Δείτε την performance του που καταχειροκροτήθηκε από κοινό και κριτική επιτροπή:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε