Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιά είναι η ιδιοκτήτρια του Ήλιου!

Μάλιστα, “υπάρχει ένας Αμερικανός που με παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη στοχεύει να γίνει… ιδιοκτήτης της Σελήνης.

Δισεκατομμύρια χρόνια μετά από τον σχηματισμό του, η πηγή της ζωής, ο Ήλιος ανήκει πια σε μία Ισπανίδα, η οποία παρουσιάστηκε ενώπιον ενός συμβολαιογράφου για να ανακηρυχθεί ιδιοκτήτρια του άστρου, ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα ‘La Voz de Galicia’.

“Είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη …” αναφέρει η συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η νέα ιδιοκτήτρια του Ήλιου, Άνχελες Ντουράν, εξήγησε στην εφημερίδα ότι υπάρχει μια διεθνής σύμβαση που “απαγορεύει στις χώρες να είναι ιδιοκτήτριες πλανητών”. Η σύμβαση δεν αφορά μεμονωμένα άτομα…

Μάλιστα, “υπάρχει ένας Αμερικανός που με παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη στοχεύει να γίνει… ιδιοκτήτης της Σελήνης και σχεδόν όλων των άλλων πλανητών”, ανέφερε η Ισπανίδα στην εφημερίδα.

Η κ. Ντουράν, η οποία μένει στην πόλη Σαλβατέρα ντε Μίνιο, στην βορειοδυτική Ισπανία, σημείωσε ότι έγινε ιδιοκτήτρια του Ήλιου έχοντας την “επικαρπία”,… επειδή “δεν υπάρχει ένας μόνο ιδιοκτήτης που να είναι γνωστός εδώ και 5 δισεκατομμύρια χρόνια”.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε