Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πώς ήταν και πώς έγινε το καστ της ταινίας Mean Girls

Πώς ήταν και πώς έγινε το καστ της ταινίας Mean Girls

Άλλοι έχουν αλλάξει πολύ και άλλοι έχουν παραμείνει το ίδιο! Δείτε πώς είναι σήμερα το καστ της πολυαγαπημένης ταινίας, Mean Girls.

Η ταινία Mean Girls είναι Αμερικανική εφηβική κωμωδία παραγωγής 2004. Τα Κακά Κορίτσια στο πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας, κατέλαβαν την 1η θέση στο box office στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά. Η ταινία κατέλαβε όμως και τις καρδιές όλων των εφήβων κοριτσιών που προσπαθούν να προσαρμοστούν στο σχολείο.

Η ταινία Mean Girls βασίζεται στο βιβλίο Queen Bees and Wannabes της Ρόζαλιντ Γουάιζμαν, το οποίο περιγράφει το πως λειτουργούν οι κλίκες στο Λύκειο και την επίδραση που μπορεί να έχουν στα κορίτσια. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Λίντσεϊ Λόχαν και το υπόλοιπο καστ ηθοποιών περιλαμβάνει τις: Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Λέισι Τσάμπερτ, Αμάντα Σάιφρεντ (στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο) και Λίζι Κάπλαν. 

Η Λίντσεϊ Λόχαν πρώτα έκανε οντισιόν για το ρόλο της Ρετζίνα Τζορτζ, αλλά επειδή η ομάδα του κάστινγκ ένιωθε ότι η Λόχαν δεν ήταν αυτό που έψαχναν για την Κέιντι και επειδή η Λόχαν θεωρούσε ότι το “κακό κορίτσι” θα έβλαπτε τη φήμη της, δέχτηκε να είναι η πρωταγωνίστρια. Ο ρόλος της Λόχαν στην ταινία έχει θεωρηθεί από πολλούς ως ένας που την ανέδειξε ως ηθοποιό και την έκανε ευρύτερα γνωστή.

Η ταινία ήταν υποψήφια και κέρδισε πολλά βραβεία. Ήταν υποψήφια για 13 Βραβεία Teen Choice, κερδίζοντας 4. Ακόμη, ήταν προτεινόμενη για 4 Βραβεία MTV Movie, κερδίζοντας 3. Τέλος, ήταν προτεινόμενη για Βραβείο Writers Guild of America Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ήταν και πώς είναι σήμερα το καστ της ταινίας. Η Λίντσει Λόχαν έχει παραμείνει ίδια, αλλά η Lizzy Caplan είναι άλλος άνθρωπος!

Πηγή βίντεο: KSTube

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις