Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πουλάνε το σπίτι τους στην τιμή των 2 ευρώ!

Πουλάνε το σπίτι τους στην τιμή των 2 ευρώ!

Τώρα με μόνο 2 ευρώ μπορεί ο καθένας να αγοράσει ένα σπίτι στην Αγγλία! Δείτε τον λόγο που αποφάσισαν να το πουλήσουν τόσο φθηνά.

Τι μπορείτε να κάνετε με 2 ευρώ; Με 2 ευρώ μπορείτε να πάρετε έναν καφέ ή να φάτε ένα τοστ ή ακόμα να αγοράσετε ένα εισιτήριο λεωφορείου. Ποιος το περίμενε όμως ότι με 2 ευρώ σήμερα και μέχρι τις 1 Νοεμβρίου, μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι!

Καλά ακούσατε! Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, Kristie Searle αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της στο Νορθχαμπτονσάιρ της Αγγλίας, καθώς είναι αρκετό μικρό για να χωρέσει τις ανάγκες μιας οικογένειας 6 ατόμων. Το σπίτι όμως αυτό είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα ζευγάρι ακόμα και μια μικρή οικογένεια με όλες τις ανέσεις της.

Όταν λοιπόν η Kristie Searle άρχισε να βλέπει άλλα σπίτια ώστε αυτή και η οικογένειά της να μεταφερθούν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, θεώρησε ότι η καλύτερη λύση ήταν να πουλήσει το σπίτι που μένει έως σήμερα. Πόσο το πουλά; Το σπίτι πουλιέται στην προνομιακή τιμή των μόλις 2 ευρώ! 

https://www.facebook.com/winthishouse.co.uk/photos/rpp.151842928694329/151856532026302/?type=3&theater

“Αποφάσισα να πουλήσω το σπίτι με αυτόν τον τρόπο, ώστε να δώσω την ευκαιρία σε όλον τον κόσμο που δεν μπορεί να μαζέψει λεφτά, να αγοράσει ένα σπίτι! Είδα τυχαία στο Ίντερνετ έναν που το είχε κάνει και ζήλεψα την ιδέα! Το θεωρώ πολύ ωραίο σαν πράξη να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη. Εμείς κάναμε χρόνια να μαζέψουμε τα λεφτά για αυτό το σπίτι και κατανοώ ότι υπάρχουν τόσοι άλλοι άνθρωποι εκεί έξω που είναι άστεγοι ή που δεν τα βγάζουν πέρα ακόμα και με τα καθημερινά αναγκαία έξοδά τους!”, δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα αγοράς του σπιτιού, winthishouse.co.uk, η Kristie Searle.

H ίδια δηλώνει ότι παρόλο που ο άνδρας της αρχικά διαφωνούσε με την απόφασή της, τώρα έχει “αγκαλιάσει” την πρωτοβουλία της. “Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τώρα ο καθένας έχει την ευκαιρία να ζήσει σε ένα μεγάλο σπίτι και να αποκτήσει υπέροχες αναμνήσεις”, τονίζει ο ίδιος.

https://www.facebook.com/winthishouse.co.uk/photos/rpp.151842928694329/151858382026117/?type=3&theater

“Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2017. Η συμμετοχή στην κλήρωση κοστίζει μόνο £ 2 (2 ευρώ και 20 λεπτά), έτσι ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε να αλλάξει τη ζωή του! Είτε θα ζήσετε στο σπίτι, είτε το πουλήσετε, το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει όλη σας τη ζωή!”, δηλώνει η Kristie Searle στην περιγραφή της δίπλα από την αίτηση συμμετοχής.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις