Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Sacred Riana που τρόμαξε τους πάντες στο Asia’s Got Talent – Πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές το βίντεό της

Η Sacred Riana που τρόμαξε τους πάντες στο Asia’s Got Talent – Πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές το βίντεό της

Η 25χρονη Sacred Riana από την Ινδονησία ανέβηκε στη σκηνή και κατατρόμαξε κοινό και κριτική επιτροπή. Δείτε την πιο εξωπραγματική performance του Asia’s Got Talent.

Τον τρόμο και τον φόβο σκόρπισε η Sacred Riana από την Ινδονησία. Δεν είναι τυχαίο που το βίντεο της στο διαδίκτυο αριθμεί εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές.

Η 25χρονη με το που πάτησε το πόδι της στη σκηνή του Asia’s Got Talent, τρόμαξε κοινό και κριτές με τη στάση του σώματός της και την κούκλα που κράταγε στα χέρια της. Το βλέμμα της ήταν διαπεραστικό και δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει φόβο. Εκτός όμως από φόβο, η Sacred Riana τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της χάρη στα κόλπα που έκανε στους τρεις κριτές.

Τι το εκπληκτικό έκανε; Η νεαρή τοποθέτησε σε κάθε έναν από τους κριτές από ένα αντικείμενο. Λίγο αργότερα, φαίνεται να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας με ένα κλειδί, να κάνει μια τράπουλα να κουνιέται μόνη της και να εμφανίσει μια φωτογραφία αλλιώς από ό,τι τράβηξε…

“Ήταν η πιο παράξενη και εξωπραγματική performance που έχω δει ποτέ στη ζωή μου”, δηλώνει ένας εκ των κριτών ενώ η κατατρομαγμένη κριτής δεν μπορούσε να πει τίποτα άλλο, παρά να προλάβει να πει στα αγαπημένα της πρόσωπα ότι τα αγαπάει, πριν η Sacred Riana της κάνει κακό!

Όπως ήταν φυσικό, η 25χρονη συγκέντρωσε τα τρία πολυπόθητα “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Asia’s Got Talent

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις