Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σεούλ: 36.000 εργένηδες στο πάρκο

Σεούλ: 36.000 εργένηδες στο πάρκο

Ρεβεγιόν στο… πάρκο θα κάνουν περισσότεροι από 36.000 άνθρωποι στη Σεούλ, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην “μάχη των εργένηδων”, μια εκδήλωση που δημιουργήθηκε στο Facebook με στόχο να φέρει κοντά όσους και όσες δεν έχουν βρει ακόμα το ταίρι τους.

“Ρωτήσαμε στο Facebook “τι θα κάνετε τα Χριστούγεννα” και ο κόσμος μας απάντησε με χιλιάδες μηνύματα πως είναι μόνος, λυπημένος και δεν έχει κάνει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για τις ημέρες των γιορτών”, δήλωσε ο 29χρονος Τζάστιν Τσανγουκ Γιανγκ, ένας από τους οργανωτές της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα μεγάλο πάρκο της Σεούλ.

Σύμφωνα με τους κανόνες που έθεσαν οι οργανωτές, οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν κόκκινα και οι άντρες άσπρα και να συναντηθούν σε νησάκι που βρίσκεται στον ποταμό Χαν, ο οποίος χωρίζει στα δύο την νοτιοκορεατική πρωτεύουσα. Άντρες και γυναίκες θα παραμείνουν χωριστά για λίγο, μέχρι να δοθεί το σύνθημα για να ψάξουν το ιδανικό ταίρι τους. 

Η ιδέα έχει τόσο μεγάλη απήχηση, που πολλές εταιρίες έδωσαν άδεια εκείνη την η ημέρα στους εργένηδες υπαλλήλους τους για να συμμετάσχουν, ενώ στο νησί θα βρίσκονται επίσης 200 εθελοντές αλλά και πολλοί αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη στο πλήθος, ώστε τα ραντεβού να εξελιχθούν με επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε