Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στέκονται για ώρες στην ουρά για να μπουν στο Star Wars μπαρ

Στέκονται για ώρες στην ουρά για να μπουν στο Star Wars μπαρ

Υπάρχει ένα μπαρ όπου συχνάζουν Jedi, πίνει το ποτό του ο Chewbacca και χορεύει η Leia. Το διάσημο Star Wars μπαρ που πρέπει να επισκεφτείτε.

Αν είστε λάτρεις των ταινιών Star Wars, πρέπει να επισκεφτείτε το μπαρ του παρακάτω βίντεο που βρίσκεται στο Χόλιγουντ. Γιατί; Γιατί εκεί συχνάζουν όλοι οι… Jedi και απολαμβάνουν τον ποτό τους στον ελεύθερο τους χρόνο!

Οι φανς των Star Wars στέκονται για ώρες στην ουρά, για να καταφέρουν να μπουν σε αυτό το μοναδικό μπαρ. “Ήρθαμε εδώ για το bachelor μου πάρτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να μπούμε μέσα!”, δηλώνει στην κάμερα λάτρης των ταινιών που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Πρόκειται για αγαπημένο προορισμό βραδινής διασκέδασης, όσων έχουν δει τις ταινίες. Μάλιστα, τα κοστούμια είναι καλοδεχούμενα. Ο ιδιοκτήτης του Star Wars μπαρ, Jc Reifenberg, αναφέρει: “Όλα τα έχουμε φτιάξει έτσι ώστε οι πελάτες να μπαίνουν μέσα και να νιώθουν ότι βρίσκονται σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Έχουμε μηχανήματα καπνού, ποτά εμπνευσμένα από τις ταινίες και ο καθένας μπορεί να ντυθεί τον αγαπημένο του χαρακτήρα”.

To Star Wars (γνωστή και ως Ο Πόλεμος των Άστρων) είναι αμερικανικό franchise επικής διαστημικής όπερας, που επικεντρώνεται σε σειρές ταινιών που δημιουργήθηκαν από τον Τζορτζ Λούκας. Η πρώτη ομώνυμη ταινία προβλήθηκε στις 25 Μαΐου του 1977 και έκτοτε δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας, το οποίο γέννησε έξι ακόμα ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες, που αποτελούν το σύμπαν του Star Wars.

Ετοιμάστε τα φωτόσπαθά σας και απολαύστε το ποτό σας στο Star Wars μπαρ!

Δείτε το βίντεο:

Star Wars bar

People line up around the block to get into this Star Wars bar (via BestProducts.com).

Gepostet von Travel Insider am Freitag, 29. September 2017

Πηγή βίντεο: INSIDER travel

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις