Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Στρατιωτίνα πήγε να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ με στολή και ροζ παντόφλες!

Στρατιωτίνα πήγε να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ με στολή και ροζ παντόφλες!

Έχουν σαλέψει μάλλον οι στρατιωτικοί στη Νότια Αφρική. Ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας της Νότιας Αφρικής τιμωρήθηκε από τους ανωτέρους του επειδή “δανείστηκε” ένα πολεμικό αεροσκάφος για να πάει να δει ένα φίλο του στο εξωτερικό.

Στον χειριστή απαγορεύτηκε να πετά αεροσκάφη, όπως ανέφερε η υπουργός Άμυνας Νοσιβίουε Μαπίσα-Νκακούλα, απαντώντας σε επερώτηση βουλευτών για το θέμα αυτό.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο υποσμηναγός Ν.Σ.Κ. Μπουλουάνα πήρε χωρίς άδεια ένα μικρό Τσέσνα 172 και “πετάχτηκε” μέχρι την Γκαμπορόν της Μποτσουάνας για να επισκεφθεί έναν φίλο του, υπάλληλο του αεροδρομίου στην πόλη αυτή. Φυσικά δεν είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης, ούτε ζήτησε άδεια για να μπει στον εναέριο χώρο της Μποτσουάνας.

Το υπουργείο Άμυνας χρειάστηκε να πάρει μέτρα και σε βάρος μιας στρατιωτίνας η οποία εντοπίστηκε να κάνει τα ψώνια της σε ένα σούπερ-μάρκετ. Η γυναίκα φορούσε τη στρατιωτική στολή της την οποία είχε συνδυάσει στιλιστικά με ένα ζευγάρι. . . ροζ παντόφλες. Η ποινή που της επιβλήθηκε για την “ασυνήθιστη” αμφίεσή της ήταν απλή επίπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε