Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τα κουτάβια της εγκλωβίστηκαν και αυτή η σκυλίτσα έκανε το ακατόρθωτο!

Τα κουτάβια της εγκλωβίστηκαν και αυτή η σκυλίτσα έκανε το ακατόρθωτο!

Viral έχει γίνει το βίντεο με μια σκυλίτσα που προσπαθεί να σώσει τα μωρά της. Η προσπάθειά της συγκινεί και περνά ένα ηχηρό μήνυμα για την μητρική αγάπη των ζώων που δεν διαφέρει από την ανθρώπινη….

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Η σκυλίτσα του παρακάτω βίντεο προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να σώσει τα κουτάβια της.

Τα μωρά της μαμάς σκυλίτσας παγιδεύτηκαν μέσα σε μια μεγάλη τρύπα με νερό. Όσο το νερό της βροχής εισχωρούσε στην τρύπα, τόσο αυξανόταν ο κίνδυνος για τη ζωή των μικρών της. Η ίδια άρχισε να γαβγίζει και μόλις ο ιδιοκτήτης της αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, έσπευσε να βοηθήσει.

Μαζί με την σκυλίτσα, άρχισαν να σκάβουν την τρύπα. Μόλις η τρύπα έγινε αρκετά μεγάλη, ώστε η σκυλίτσα να μπει μέσα, μπήκε για να ψάξει τα νεογέννητα μωρά της. Την ίδια ώρα, το αφεντικό της έβγαζε όσο περισσότερο νερό μπορούσε για να βοηθήσει την κατάσταση.

Μετά από πολύ ώρα μέσα στην τρύπα, η σκυλίτσα βγήκε έχοντας στο στόμα το ένα της κουτάβι. Λίγο αργότερα, βγήκαν και τα υπόλοιπα. Στην αρχή, ένα από αυτά είχε ήδη σταματήσει να αναπνέει. Χάρη όμως στη άμεση δράση του ιδιοκτήτη της που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, το κουτάβι ανέπνευσε και πάλι.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=e48dfUIZUeI

Πηγή βίντεο: FunkyClick

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις