Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τέτοιες μέρες δεν κάνουν τέτοια αστεία

Έλεγχος αεροδρομίου ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έλεγχος αεροδρομίου ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έκανε αστείο ότι έχει βόμβα και βρέθηκε ξαφνικά στο κρατητήριο.

Ένας γερμανός, ισχυρίστηκε σήμερα ότι έχει μια βόμβα μέσα στο εσώρουχο του κατά τη διάρκεια ελέγχου ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης (νοτιοδυτικά), ένα αστείο που του κόστισε ακριβά, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Ο άνδρας έκανε το σχόλιο αυτό τη στιγμή που περνούσε τον έλεγχο ασφάλειας και επιβεβαίωσε τις παρατηρήσεις αυτές με πιστευτό τρόπο στο προσωπικό ασφαλείας που τον ρώτησε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Ο άνδρας, ηλικίας 42, ο οποίος αναχωρούσε για διακοπές στην Αίγυπτο με τη γυναίκα και το παιδί του, τέθηκε υπό κράτηση και του έγινε σωματική έρευνα από την αστυνομία που δεν βρήκε τίποτα. 

Δέκα ημέρες μετά από την αποτυχημένη απόπειρα ανατίναξης του αεροσκάφους της πτήσης Άμστερνταμ-Ντιτρόιτ, το αστείο που έγινε πολύ άσχημα δεκτό από τις υπηρεσίες ασφαλείας, του κόστισε ακριβά, καθώς η αεροπορική εταιρεία απαγόρευσε στην οικογένειά του να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Αίγυπτο. 

“Εκτός από τις διακοπές που ματαιώθηκαν, και ένα ήδη πληρωμένο ταξίδι για το οποίο δεν θα υπάρξει αποζημίωση, ο άνδρας αυτός θα πρέπει να αναμένει και ένα πρόστιμο”, το οποίο μπορεί να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ, ανακοίνωσε η αστυνομία.  “Το κόστος της αστυνομικής επέμβασης θα εξεταστεί επίσης”, πρόσθεσε η αστυνομία . 

Ο Νιγηριανός Ούμαρ Φαρούκ Αμντουλμουταλάμπ προσπάθησε να ανατινάξει την ημέρα των Χριστουγέννων ένα αεροπλάνο των ΗΠΑ που είχε απογειωθεί από το Άμστερνταμ και ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο Ντιτρόιτ (βόρειο τμήμα των ΗΠΑ). Είχε κρυμμένα κατά μήκος του μηρού του εκρηκτικά σε σκόνη που δεν εντοπίστηκαν από τους ανιχνευτές μετάλλων. 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε