Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θα τα λατρέψετε! Αυτά τα δύο πιτσιρίκια αναπαριστούν την ταινία Frozen [vid]

Θα τα λατρέψετε! Αυτά τα δύο πιτσιρίκια αναπαριστούν την ταινία Frozen [vid]

Ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα! Δείτε τους απίστευτους μπόμπιρες να αντιγράφουν σκηνές από την ταινία Frozen.

Αυτά τα δίχρονια πιτσιρίκια είναι αξιολάτρευτα. Γιατί; Γιατί αναπαριστούν με τον πιο γλυκό τρόπο την αγαπημένη τους ταινία, Frozen.

Η μαμά Colleen Jordan πρέπει να είναι πολύ περήφανοι με τα πιτσιρίκια της και το “δέσιμο” που έχουν αναπτύξει ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με τα μωρά της να μιμούνται τις αδερφές Άννα και Έλσα. Με τη βοήθεια μαξιλαριών και σεντονιών, τα μωράκια αναπαριστούν με τον πιο τρυφερό τρόπο την ταινία που αγάπησαν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο και δύο αστέρια του σινεμά γεννήθηκαν!

Το Ψυχρά κι Ανάποδα (αγγλικά: Frozen) είναι αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων του 2013 σε παραγωγή της Walt Disney Animation Studios. Το Ψυχρά κι Ανάποδα κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριου του 2013 και αμέσως έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με άριστες κριτικές, χιλιάδες εισιτήρια και προϊόντα/παιχνίδια της ταινίας να πωλούνται το ένα μετά το άλλο. Η ταινία κατέκτησε πολλούς τίτλους όπως “Η πρώτη σε πωλήσεις ταινία Blu-Ray της χρονιάς”, “Η δεύτερη σε πωλήσεις ταινία Blu-Ray όλων των εποχών”, “Η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών σε εισπράξεις”, καθώς και η πρώτη ταινία των Walt Disney Animation Studios που κέρδισε το “Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων”.

Δείτε το βίντεο και θα “λιώσετε”:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε