Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι φαγητό τρώνε ανά τον κόσμο όσοι έχουν καταναλώσει αλκοόλ

Τι φαγητό τρώνε ανά τον κόσμο όσοι έχουν καταναλώσει αλκοόλ

Στην Ελλάδα συνήθως όσοι έχουν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τρώνε πατσά. Δείτε στο βίντεο τι τρώνε ανά τον κόσμο στην αντίστοιχη περίπτωση.

Οι ώρες έχουν περάσει, το πάρτι έχει τελειώσει, ξημερώνει και θέλετε να πάτε σπίτι; Τι κάνετε αν έχετε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και θέλετε πρώτα να φάτε κάτι; Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο ανάλογα με την χώρα που ζείτε…

Στην Ελλάδα όταν κάποιος έχει πιει πολύ και θέλει να φάει κάτι για να νιώσει καλύτερα πριν κοιμηθεί, τρώει συνήθως χάμπουργκερ ή χοτ ντογκ. Ωστόσο, η παράδοση θέλει τον μεθυσμένο Έλληνα να τρώει κυρίως πατσά.

Ο πατσάς είναι σούπα που παρασκευάζεται από αρνίσια ή χοιρινά ή μοσχαρίσια κομμάτια εντέρου, στομάχου ή ποδιών. Είναι πολύ θρεπτική και έχει ευεργετικές ιδιότητες για το στομάχι για αυτό και θεωρείται ιδανικό φαγητό κατόπιν έντονης οινοποσίας. Ο πατσάς έχει έντονη μυρωδιά  – για αυτό και αρκετοί δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα – και σερβίρεται με λεμόνι ή σκορδοστούμπι.

Τι τρώνε όμως σε χώρες ανά τον κόσμο όταν οι πολίτες τους έχουν καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ υπερβολική ποσότητα αλκοόλ; Αρκεί να πατήσετε play στο βίντεο…

Πηγή βίντεο: Boldly

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις