Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

To iPad σε ρόλο “σωτήρα” των εφημερίδων!

To iPad σε ρόλο “σωτήρα” των εφημερίδων!

Την εφημερίδα του “The Australian” ανέβασε  στο iPad ο γνωστός μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ, καθώς η Αυστραλία έχει “ερωτευτεί” το iPad. (Video)

H εφημερίδα The Australian σημειώνει μάλιστα πως η διεύθυνσή της στο iPad είναι ήδη από τις δημοφιλέστερες- πρωτοφανείς “δόξες” για εφημερίδα στην ψηφιακή εποχή. Το παράδειγμα του μάλιστα, ακολουθούν και άλλα έντυπα, με την αυστραλιανή The Age να λανσάρει και εκείνη το φύλλο της μέσω του iPad. 

Στην Αυστραλία – που έχει καταληφθεί από τη “μανία” του iPad όπως σημειώνουν τα εκεί ΜΜΕ – πάνω από 30.000 συσκευές πουλήθηκαν κατά την πρώτη μέρα της διάθεσής τους και άλλες 20.000 την δεύτερη μέρα. Xιλιάδες πελάτες έκαναν ουρές έξω από τα καταστήματα της Apple για για να αγοράσουν τη νέα συσκευή. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας The Daily Telegraph όλοι τους δήλωσαν πως “άξιζε τον κόπο”.Το 65% των ερωτηθέντων δήλωσε πως το iPad δικαίωσε τις προσδοκίες του.

Το iPad, που ουσιαστικά αποτελεί έναν υπολογιστή-ταμπλέτα, διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 9,7 ιντσών (περίπου 25 εκατοστών) και επιτρέπει σύνδεση στο Διαδίκτυο, παρακολούθηση ταινιών, παίξιμο παιγνιδιών, διάβασμα ηλεκτρονικών βιβλίων και πολλά άλλα.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε