Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το κυνήγι της αναρχικής αγελάδας Υβόννης συνεχίζεται με… ιχνηλάτη, ελικόπτερα αλλά και τηλεπάθεια!

Ελικόπτερα, κάμερες υπέρυθρης ακτινοβολίας, ακόμη και μια ειδικός στην τηλεπαθητική επικοινωνία με… ζώα έχουν επιστρατευτεί για να εντοπίσουν την αυστριακή αγελαδίτσα Υβόννη που το έχει σκάσει από τα τέλη Μαΐου και κρύβεται σε ένα δάσος στη νότια Γερμανία.

Η Υβόννη έχει γίνει “σταρ” στα γερμανικά και αυστριακά μέσα ενημέρωσης, σε σημείο που η γερμανική εφημερίδα Bild πρόσφερε αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον καταφέρει να την πιάσει ζωντανή.

Ένα αυστριακό καταφύγιο ζώων πάντως, που υπόσχεται ότι θα αγοράσει την Υβόννη αν κάποιος την πιάσει, χρησιμοποιεί ασυνήθιστα, αν όχι και ανορθόδοξα, μέσα για να την εντοπίσει. Έτσι, μία ειδικός στην επικοινωνία με τα ζώα υποστηρίζει ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με την αγελάδα… τηλεπαθητικά, όπως είπε στο αυστριακό πρακτορείο APA η Μπρίτα Φράιταγκ, υπεύθυνη του καταφυγίου Άιντερμπιχλ, κοντά στο Ζάλτσμπουργκ.

Η ειδικός υποστηρίζει ότι από την τηλεπαθητική επικοινωνία τους η Υβόννη έχει καταλάβει πως δεν θα της κάνουν κακό αλλά φοβάται να βγει από το δάσος μετά το επίπονο ταξίδι της από την Καρινθία, όπου ζούσε, στη Βαυαρία.

Στα …ίχνη της Υβόννης βρίσκεται επίσης ένας ιχνηλάτης από την Αφρική.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της με ελικόπτερα δεν κατέληξαν πουθενά, μολονότι η αγελάδα έχει κάνει δύο φορές την εμφάνισή της από την περασμένη Πέμπτη.

Την περασμένη εβδομάδα οι αρχές προσπάθησαν να δελεάσουν την Υβόννη φέρνοντας στην περιοχή τον γιο της, για να της ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, αλλά και έναν ταύρο που, κατά τα φαινόμενα, δεν την γοήτευσε αρκετά ώστε να εγκαταλείψει το δάσος.

Η Υβόννη δραπέτευσε στις 24 Μαΐου ενώ την μετέφεραν από την Καρινθία σε ένα αγρόκτημα της Βαυαρίας όπου θα την έσφαζαν. Η τοπική αστυνομία έδωσε το πράσινο φως στους ντόπιους κυνηγούς να την σκοτώσουν επειδή θεωρείται επικίνδυνη για την οδική ασφάλεια από την ημέρα που διέσχισε το δρόμο περνώντας ακριβώς μπροστά από ένα περιπολικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικήρυξαν την Υβόννη την αναρχική αγελάδα για να την σώσουν!

Η νεα ηρωϊδα της Γερμανίας είναι η Υβόννη η αναρχική αγελάδα

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε