Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπουργός φωτογραφήθηκε με μίνι μπροστά στο κοινοβούλιο – Δείτε τις φωτογραφίες

Η υπουργός Ρενο στην φωτογράφιση

Μια ιδιαίτερα δημοφιλής υπουργός της ιαπωνικής κυβέρνησης ζήτησε συγγνώμη σήμερα μετά τις έντονες αντιδράσεις

των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη φωτογράφιση που έκανε στο κτίριο του Κοινοβουλίου για την ιαπωνική έκδοση του περιοδικού Vogue.

    Η Ρένο, 42 ετών, πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης, υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, εμφανίζεται στο τεύχος του Νοεμβρίου της ιαπωνικής Vogue να ποζάρει δίπλα σε μια μαρμάρινη σκάλα με ένα μίνι λευκό φόρεμα, μπέζ μπουφάν και μποτάκια.

    Το περιοδικό κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα ωστόσο το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων χθες μετά την αναδημοσίευση των φωτογραφιών σε εβδομαδιαίο περιοδικό που αγοράζουν οι, στην πλειοψηφία τους άρρενες, πολιτικοί της χώρας.


    Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν “ανάρμοστη” τη φωτογράφιση η οποία συνοδεύεται από συνέντευξη της Ρένο για τις πολιτικές της πεποιθήσεις και για το πώς συνδυάζει καριέρα και μητρότητα.

    Η Ρένο, η οποία κατά το ήμισυ κατάγεται από την Ταϊβάν, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ακολούθησε τη νόμιμη οδό για τη φωτογράφιση η οποία έγινε τον Αύγουστο όταν το Κοινοβούλιο είχε διακόψει τις εργασίες του.

    “Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη εάν η πράξη μου αυτή θεωρήθηκε ανάρμοστη, γιατί δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου”, τόνισε.

    Σύμφωνα με το γραφείο της Ρένο, η φωτογράφιση στο Κοινοβούλιο εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτικών δραστηριοτήτων της. Απαγορεύονται μόνον οι φωτογραφίσεις για εμπορικούς σκοπούς.

    Η Ρένο, μια από τις δυο γυναίκες υπουργούς της ιαπωνικής κυβέρνησης, είναι πρώην μοντέλο. Για δεκαπέντε χρόνια παρήλασε στις πασαρέλες όλου του κόσμου, έγινε πρόσωπο οίκου καλλυντικών στη χώρα της, έκανε σέξι διαφημίσεις και στη συνέχεια πήρε πτυχίο Νομικής. Για δέκα χρόνια υπήρξε κεντρική παρουσιάστρια του Asahi TV. Είναι παντρεμένη με ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Τόκιο και έχει αποκτήσει δίδυμα.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε