Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αφαίρεσε 6 πλευρά για να μοιάζει στην Jessica Rabbit! Εικόνες σοκ

Αφαίρεσε 6 πλευρά για να μοιάζει στην Jessica Rabbit! Εικόνες σοκ

Η Pixee Fox είναι μόλις 25 χρονών και έχει ήδη κάνει 15 χειρουργικές επεμβάσεις στο στήθος, τους γλουτούς, τη μύτη, τα βλέφαρα και τα φρύδια. Ο λόγος; Για να μοιάσει στον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Jessica Rabbit. Η τελευταία της επέμβαση; Αυτή που ήθελε πιο πολύ. Αφαίρεσε 6 πλευρά για να αποκτήσει την πιο λεπτή μέση, 35 μόλις εκατοστά.

Η 25χρονη έχει δαπανήσει περίπου 80.000 δολάρια σε 15 χειρουργικές επεμβάσεις. Η νεαρή από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, που τώρα ζει στη Βόρεια Καρολίνα, εξηγεί στο blog της ”Εγώ είμαι η απόδειξη της αληθινής μετατροπής από καρτούν σε ζωντανό άνθρωπο”.

”Ήταν μια μεγάλη διαδικασία και ναι είχα κερδίσει βάρος για να το κάνω. Η χειρουργική επέμβαση πήρε τέσσερις ώρες και ήταν αδύνατο να βρω μια καλή θέση ύπνου για το στομάχι μου, λόγω των εμφυτευμάτων στήθους”. ”Θέλω να έχω μικροσκοπική μέση, μεγάλο στήθος, μεγάλα μάτια και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο”.

 

Party with old friends!! #dolltransformation #livingcartoon #humandoll #humanbarbie #plasticsurgery #dollmakeup…

Δημοσιεύτηκε από Pixee Fox στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

 

Επόμενος στόχος είναι να βάλει εμφυτεύματα στα μάγουλά της. Έχει μάλιστα δημιουργήσει μία σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα. ”Το να είσαι μια πλαστική κούκλα έχει κόστος”. Με μια διατροφή που περιορίζεται σε λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και smoothies, δεν είναι σε θέση να τρώει φαγητά όπως το κρέας και το ψωμί.

Η Pixee έχει 70.000 οπαδούς στο Instagram. ”Αυτοί οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων αντιπροσωπεύουν την εξιδανίκευση του γυναικείου σώματος”, εξηγεί στην Daily Mail.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε