Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αρρωστημένο video των τζιχαντιστών: Σέρνουν Λίβυο με φορτηγό μέχρι να πεθάνει!

Αρρωστημένο video των τζιχαντιστών: Σέρνουν Λίβυο με φορτηγό μέχρι να πεθάνει!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ! Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατέγραψαν ακόμη δυο εγκλήματά τους και ανέβασαν νέο αρρωστημένο video στο ίντερνετ για να “καυχηθούν” και να στείλουν μηνύματα.

Αυτή τη φορά, το video έρχεται από τη Λιβύη και την πόλη Ντέρνα όπου ένας άνδρας θεωρήθηκε κατάσκοπος από τους τζιχαντιστές του ISIS και καταδικάστηκε σε θάνατο. Έναν θάνατο αργό και βασανιστικό: του φόρεσαν την πορτοκαλί φόρμα των καταδικασμένων, τον έδεσαν πίσω από ένα φορτηγό και άρχισαν να τον σέρνουν στους δρόμους της πόλης μέχρι να ξεψυχήσει!

Τα χέρια του είναι δεμένα πίσω από την πλάτη του και στα πόδια του έχουν δέσει ένα σχοινί και τον σέρνουν με ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το θύμα ήταν ο 43χρονος Rushdi Ageela Omran Al-Masouri. Λίγο πριν τον δέσουν με το αυτοκίνητο, ο άτυχος άνδρας εκλιπαρεί τους δήμιούς του για έλεος. Κανένα έλεος από εκείνους.

Καθώς ο 43χρονος, ανήμπορος να αντιδράσει, σέρνεται στο θάνατό του, πίσω του πολλά λευκά αυτοκίνητα, ακολουθούν και παρακολουθούν το τρομακτικό θέαμα. Σε άλλο σημείο του video των τζιχαντιστών, ένας άλλος άνδρας που επίσης έχει καταδικαστεί ως κατάσκοπος, αναγκάζεται να σκάψει ο ίδιος το λάκκο του, πριν τον εκτελέσουν με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Πηγή: Daily Mail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε