Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Chelsea Pezzola: Είναι αυτή η πιο “καυτή” αθλήτρια του κόσμου; [pics]

Chelsea Pezzola: Είναι αυτή η πιο “καυτή” αθλήτρια του κόσμου; [pics]

Τα σπορ, λένε, είναι ανδρική υπόθεση. Υπάρχουν όμως πολλές γυναίκες που αποδεικνύουν κάθε μέρα, ότι ο αθλητισμός έχει και τη… θηλυκή του πλευρά. Η Chelsea Pezzola, επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ, είναι μία εκρηκτική γυναίκα που κάνει όλα τα βλέμματα να γυρνούν σε εκείνη, και βάζει φωτιά στο Instagram.

Η 23χρονη αθλήτρια του γκολφ μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις αθλητικές της επιδόσεις, ωστόσο οι εμφανίσεις της στο instagram ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη. Η Chelsea Pezzola κατάφερε σε ηλικία μόλις 14 ετών να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο ως πιο πολύτιμη παίκτρια σε περιφερειακό πρωτάθλημα γκολφ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, και μετά την αποφοίτησή της, άρχισε να παίρνει το αγαπημένο της σπορ πιο σοβαρά. Όπως αναφέρει η ίδια: “Στόχος μου παραμένει η δημιουργικότητα και η καινοτομία της βιομηχανίας του αθλητισμού, που επιτρέπει να επιτευχθούν οι προσωπικές μου και επαγγελματικές προσδοκίες”.

Η Chelsea Pezzola δεν χάνει όμως ευκαιρία να… αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις αναρτήσεις της στο Instagram. Απολαύστε μερικές μόνο από τις “καυτές” της αναρτήσεις.

 

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chelsea Lynn Pezzola (@clpezzola) στις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε