Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διψούν για αίμα οι τζιχαντιστές – Εκτελούν 3 άντρες μπροστά σε πλήθος κόσμου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διψούν για αίμα οι τζιχαντιστές – Εκτελούν 3 άντρες μπροστά σε πλήθος κόσμου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι βαρβαρότητες των τζιχαντιστών δεν έχουν τέλος. Θέλουν να χύνεται αίμα. Αυτή τη φορά εκτέλεσαν τουλάχιστον 3 άντρες μπροστά σε πλήθος κόσμου στη Σύρτη της Λιβύης. Τιμωρήθηκαν με θάνατο για ληστεία, βλασφημία και αποστασία.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν από τον ISIS δείχνουν τον μαρτυρικό τους θάνατο και το μαστίγωμα 4 άλλων. Σε μια από τις φωτογραφίες, ένας άντρας εκτελείται για το αμάρτημα της ληστείας. Άλλοι έχουν εκτελεστεί επειδή απαρνήθηκαν το Ισλάμ, επειδή έβρισαν τον θεό και επειδή εντάχθηκαν στην πολιτοφυλακή που είναι πιστή στην κυβέρνηση Khalifa Haftar που χαίρει της στήριξης των Ηνωμένων Εθνών.

“Η εφαρμογή τιμωρίας στην πόλη της Σύρτης” είναι ο τίτλος του άρθρου που οδηγεί σε link σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος στα αραβικά. Σε κάθε μία από τις 7 φωτογραφίες υπάρχει σε λεζάντα το αμάρτημα και η τιμωρία κάθε άντρα. Ένα πλήθος κουκουλοφόρων παρακολουθεί την εκτέλεση των τιμωριών, ένα μείγμα από μαστίγωμα και δολοφονίες.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνονται τέσσερις άντρες στα γόνατα μπροστά σε πλήθος κουκουλοφόρων καθώς τους διαβάζουν την ποινή τους. Στη λεζάντα γράφει ότι το μαστίγωμα είναι η τιμωρία για την κατανάλωση κρασιού. Το Ισλαμικό Κράτος, που φέρεται να έχει 3.000 μαχητές στη Συρία, έχει επιβάλει αυστηρούς κανόνες στους κατοίκους της Raqqa που είναι το προπύργιό τους στη Συρία. Αποκεφαλισμοί και σταυρώσεις μαστίζουν την πόλη, με χιλιάδες πολίτες να την εγκαταλείπουν υπό το καθεστώς τρόμου που επικρατεί.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε