Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Είχε τατουάζ τα γεννητικά όργανα του κολλητού του! (ΦΩΤΟ)

Είχε τατουάζ τα γεννητικά όργανα του κολλητού του! (ΦΩΤΟ)

Ήταν τόσο περήφανος για τον ανδρισμό του κολλητού του, που έφτασε στο σημείο να κάνει τατουάζ με τα προσόντα του! Έφτασε όμως η στιγμή να το αποχωριστεί, με τον κολλητό του να του δίνει μέχρι και χρήματα για να μην το αλλάξει.

Οι συντελεστές του Ε4’s Tattoo Fixers έμειναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τον Carl. “Έχω κάνει τατουάζ το πέος του καλύτερού μου φίλου στη βουβωνική χώρα. Το ζωγραφίσαμε ενώ είμασταν διακοπές και το έκανα τατουάζ”, αποκάλυψε ο Carl. “Μου κάνεις πλάκα” ήταν η αρχική αντίδραση του Jay Hutton.

“Κάναμε το περίγραμμα και το έκανα τατουάζ. Είναι πολύ περήφανος και είναι γνωστός επειδή είναι προικισμένος”. Ήταν όμως έτοιμος να το αφήσει όλο αυτό πίσω του, με τον φίλο του να διαφωνεί επειδή είχαν γίνει διάσημοι στη γενέτειρά τους.

“Έχει θυμώσει που θα το καλύψω. Μου είπε ακόμα πως θα μου έδινε χρήματα για να μην το καλύψω”. Πλέον όμω είναι περιχαρής που το κάλυψε με μια καρικατούρα του ράπερ Biggie Smalls. “Είναι εκπληκτικό. Λατρεύω τη λεπτομέρεια. Στον κολλητό μου θα αρέσει αλλά θα του λείψει το παλιό”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε