Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρικαλεότητες τζιχαντιστών! Παιδιά εκτελούν κατασκόπους και απειλούν τον Πούτιν

Φρικαλεότητες τζιχαντιστών! Παιδιά εκτελούν κατασκόπους και απειλούν τον Πούτιν

Αποτροπιασμό προκαλούν τα τρομακτικά πλάνα παιδιών με στρατιωτικές στολές να εκτελούν κατασκόπους και να προειδοποιούν τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος φαίνονται δύο νεαρά αγόρια να φορούν στρατιωτική στολή και να είναι οπλισμένο ενώ στέκονται πίσω από τους δύο κρατούμενους.

Το ένα αγόρι προειδοποιεί μιλώντας στην κάμερα, ενώ το δεύτερο στέκεται σιωπηλά στο πλευρό του και φαίνεται να αισθάνεται εξαιρετικά άβολα. Μετά το μήνυμά του, τα δύο αγόρια εκτελούν τους κατασκόπους και τους φέρνουν δύο ακόμα κατασκόπους που υποφέρουν την ίδια μοίρα.

“Μετανοείτε και θα έχετε ασφάλεια από εμάς” είναι ο τίτλος του βίντεο που κυκλοφόρησε από το Ισλαμικό Κράτος. Το βίντεο 14 λεπτών φαίνεται να απευθύνεται στη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και φέρεται να κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου από το Wilayat al-Jazirah στο βόρειο Ιράκ.

Η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικές επιδρομές τον Σεπτέμβριο του 2015, υποστηρίζοντας τον Μπασάρ αλ Άσαντ και μέσα στην εβδομάδα κατηγορήθηκε πως χρησιμοποιεί μια βόμβα, που χρησιμοποιήθηκε συχνά στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, για να αφανίσει ολόκληρα κτίρια στη Συρία.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε