Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φρίκη! Αποκεφάλισε και έφαγε 7χρονο – Τον βρήκε η μητέρα του

Φρίκη! Αποκεφάλισε και έφαγε 7χρονο – Τον βρήκε η μητέρα του

Σε κατάσταση αμόκ μητέρα που βρήκε τον κανίβαλο γιο της να τρώει ένα 7χρονο αγοράκι που είχε δολοφονήσει και αποκεφαλίσει.

Η μητέρα του Nazim Miyan φέρεται να τον βρήκε δίπλα στο πτώμα του παιδιού σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Amariya, στο βόρειο τμήμα της Ινδίας.

Ο λαιμός, τα χέρια και τα πόδια του 7χρονου είχαν κοπεί σε πολλά κομμάτια αφού ο νεαρός, γύρω στα 20, τον παρέσυρε μακριά από τους φίλους του.

“Το σώμα ήταν στο πάτωμα και δίπλα βρισκόταν το κεφάλι. Έλειπε το δέρμα από την κοιλιά και εσωτερικά μέρη του σώματος, ενώ υπήρχαν κηλίδες αίματος παντού”, δήλωσε αστυνομικός που βρέθηκε στη φρικιαστική σκηνή του εγκλήματος.

Ο 20χρονος καθόταν κοντά στο πτώμα και παραδόθηκε στην αστυνομία χωρίς να προβάλλει αντίσταση, αλλά ξυλοκοπήθηκε από ντόπιους πριν τον απομακρύνουν οι αρχές.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από αστυνομικό τμήμα και απαίτησαν ο Miyan να καταδικαστεί σε θάνατο. Ο νεαρός έχει κατηγορηθεί για φόνο και απαγωγή και αναμένει την καταδίκη του μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε