Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Έσφαξε με 140 μαχαιριές την αδερφή της από ζήλεια – Της έβγαλε τα μάτια

Stefania (αριστερά) και Elizaveta (δεξιά)
Stefania (αριστερά) και Elizaveta (δεξιά)

Ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα συγκλονίζει τη Ρωσία. Το 17χρονο μοντέλο Stefania Dubrovina μαχαιρώθηκε 140 φορές από την αδερφή της που τη ζήλευε παθολογικά.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας σοκάρουν. Η 19χρονη Elizaveta έβγαλε τα μάτια της 17χρονης αδερφής της και της έκοψε τα αυτιά από ζήλεια. Το άγριο φονικό έγινε στο διαμέρισμα ενός 42χρονου στην Αγία Πετρούπολη, στις 24 Φεβρουαρίου.

Η μεγαλύτερη αδερφή της κρατείται με την κατηγορία της δολοφονίας και του ακρωτηριασμού του πτώματός της, με τις αρχές να επισημαίνουν πως ήταν υπό την επήρρεια ναρκωκτικών. “Ήξερα τη Stefania τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν ελκυστικό κορίτσι και έπαιρνε μέρος στα σόου μου. Είμαι σοκαρισμένος”, δήλωσε ο 43χρονος σόουμαν Stas Baretsky.

Stefania Dubrovina

Αν και έκανε γυμνές φωτογραφήσεις, ο Stas Baretsky αρνήθηκε ότι είχε κάνει ταινίες πορνό ή ότι εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. “Δεν συμμετείχε ποτέ σε κάτι τέτοιο. Απλά προσπαθούσε να ενισχύσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Η Stefania, σύμφωνα με ό,τι δήλωσε φίλη της, το μοιραίο βράδυ είχε πάει να συναντήσει έναν άντρα που δεν έχει δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα. “Δεν είναι 100% σίγουρο ότι είχε ερωτική σχέση μαζί του. Είμαστε μόνο βέβαιοι ότι της οργάνωνε φωτογραφήσεις. Τον είχε επισκεφτεί και πριν από 1 εβδομάδα”.

Elizaveta Dubrovina

Στις 23 Φεβρουαρίου τη συνόδευσε και η 19χρονη αδερφή της. Οι τρεις τους έκαναν ένα μεγάλο πάρτι και όταν τα μεσάνυχτα ξέμειναν από ποτό, εκείνος βγήκε να αγοράσει. Μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω του, η Elizaveta επιτέθηκε στην αδερφή της με μαχαίρι. Σύμφωνα με πηγή μέσα από την αστυνομία, της είχε βγάλει τα μάτια, της είχε κόψει τα αυτιά και της είχε κόψει όλο το σώμα.

Μια φίλη της Stefania ισχυρίστηκε ότι η αδερφή της ήταν πάντα λιγάκι τρελή. Υπήρξαν αναφορές πως είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Προσπαθούσε να αντιγράψει την τόσο λαμπερή εικόνα της, βάφοντας τα μαλλιά της με το ίδιο χρώμα και φορώντας το ίδιο χρώμα κραγιόν. Έχουν φωτογραφίες να είναι αγκαλιά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως ζήλευε τη μικρότερη αδερφή της.

Elizaveta Dubrovina

Τραγική ειρωνεία η φωτογραφία που είχε ανεβάσει νωρίτερα μέσα στον μήνα η Stefania με ένα μπουκάλι κρασί και ένα μεγάλο μαχαίρι. Η θεία τους δηλώνει συγκλονισμένη από το ανατριχιαστικό έγκλημα.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε