Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρίκη! Έσφαξε τη συγκάτοικό του επειδή δεν έκανε σεξ μαζί του

Φρίκη! Έσφαξε τη συγκάτοικό του επειδή δεν έκανε σεξ μαζί του

Τραγικό τέλος από τα χέρια του ανθρώπου με τον οποίο συγκατοικούσε βρήκε η 25χρονη Katy Rourke. Ο 27χρονος Gary Stevenson ομολόγησε πως την έσφαξε επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκόβης έγινε γνωστό πως οι δυο τους είχαν κάνει σεξ νωρίτερα μετά την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά η 25χρονη αρνήθηκε να ξανακάνει σεξ μαζί του. Ο 27χρονος ομολόγησε το έγκλημά του αφού ταξίδεψε στο North Berwick, East Lothian, και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αργότερα είπε στις αρχές πως πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό που έκανε και να δώσει δικαιοσύνη στην οικογένεια της Katy που είναι συντετριμμένη μετά τον τραγικό χαμό της. Οι δύο νέοι, όπως είπε στο δικαστήριο ο 27χρονος, είχαν μοιραστεί ένα μπουκάλι βότκα τη μοιραία νύχτα της 29ης Δεκεμβρίου. Νωρίτερα εκείνος είχε πιει μισό ακόμα μπουκάλι Buckfast.

Έκαναν σεξ στο δωμάτιό της και εκείνος ξαναγύρισε. Της ζήτησε να κάνουν ξανά σεξ, αλλά του αρνήθηκε λέγοντας πως δούλευε το πρωί. Άρχισε τότε να τη χτυπά, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε 3 φορές. “Έχασα τον έλεγχο. Δεν καταλάβαινα τις συνέπειες. Από τη στιγμή που άρχισαν όλα ξέφυγε η κατάσταση. Άρχισε να με κλωτσά και έτσι άρχισα να τη χτυπάω στο πρόσωπο. Προσπάθησα να τη σταματήσω και τότε άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Πήγα στην κουζίνα και πήρα το μαχαίρι”.

Μετό το στυγερό έγκλημά του έφυγε από το σπίτι και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε να αποτεφρωθεί. Η νεκροψία της 25χρονης έδειξε πως μια από τις μαχαιριές που δέχτηκε στο στήθος διαπέρασε την καρδιά της, ενώ έφερε μώλωπες, αμυχές και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Πηγή: Metro

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε