Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Η μητέρα, ο φίλος και η ξαδέρφη του βίασαν, διαμέλισαν και έκαψαν 10χρονη

Φρίκη! Η μητέρα, ο φίλος και η ξαδέρφη του βίασαν, διαμέλισαν και έκαψαν 10χρονη

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φριχτό έγκλημα στο Νέο Μεξικό. Εφιαλτικό θάνατο από τη μητέρα, τον φίλο της και την ξαδέρφη του βρήκε η 10χρονη Victoria Martens. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το απανθρακωμένο πτώμα της Victoria την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Victoria Martens βιάστηκε, στραγγαλίστηκε, μαχαιρώθηκε και διαμελίστηκε από τη μητέρα της, τον φίλο της και μια ξαδέρφη του. Της είχαν κάνει ένεση με μεθαμφεταμίνη και μετά τον θάνατό της έβαλαν φωτιά στο άψυχο κορμάκι της.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες που άκουσαν ουρλιαχτά στο συγκρότημα διαμερισμάτων Arroyo Villas και βρήκαν το πτώμα του κοριτσιού τυλιγμένο με μια κουβέρτα. “Είναι μια απίστευτη τραγωδία για την κοινότητά μας. Θέλω να βεβαιώσω το κοινό ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη”, υπογράμμισε ο αρχηγός της αστυνομίας Gordon Eden.

Η μητέρα του θύματος Michelle Martens, ο 31χρονος φίλος της Fabian Gonzales και η 31χρονη ξαδέρφη του Jessica Kelley αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση, απαγωγή και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων. O Gonzales και η Kelley κατηγορούνται επίσης για βιασμό ανηλίκου.

Η Michelle Martens ομολόγησε το φριχτό έγκλημα, λέγοντας πως ο φίλος της νάρκωσε την κόρη της για να την ηρεμήσει και να κάνει σεξ μαζί της. Η ξαδέρφη του είχε φιμώσει την ανήλικη και τη μαχαίρωσε στο στομάχι αφότου τη στραγγάλισε ο Gonzales, ενώ στη συνέχεια τη διαμέλισαν.

Πηγή: Metro

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε