Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη! Η νταντά αποκεφάλισε το 4χρονο κοριτσάκι στη Μόσχα (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φρίκη! Η νταντά αποκεφάλισε το 4χρονο κοριτσάκι στη Μόσχα (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η νταντά που είχε προσλάβει η οικογένεια ήταν η γυναίκα που συνελήφθη στη Μόσχα για τον αποκεφαλισμό της 4χρονης Nastya.

H 39χρονη γυναίκα, που είχε υπό τη φροντίδα της την 4χρονη, αφού σκότωσε και αποκεφάλισε το κοριτσάκι, πυρπόλησε το διαμέρισμα. “Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι. Η γυναίκα, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει”, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια. Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε “Αλλάχ Ακμπάρ” την ώρα της σύλληψής της.

To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε. Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε