Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρίκη! Μωράκι έπαιζε με το αίμα των νεκρών γονιών του

Φρίκη! Μωράκι έπαιζε με το αίμα των νεκρών γονιών του

Όταν ένας άνθρωπος πέρασε δίπλα από ένα σταματημένο αυτοκίνητο και είδε ένα μωρό να παίζει, κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να τον προετοιμάσει για αυτό που είδε. Το μικρό παιδί έπαιζε πάνω από το άψυχο κορμί της νεκρής μητέρας του.

Μία σκηνή φρίκης που όμως είναι πραγματικότητα. Το ενός έτους αγοράκι έπαιζε πάνω από τα άψυχα σώματα των γονιών του! Ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη μητέρα του και αυτοκτόνησε.

Ο μάρτυρας που βρέθηκε στην τραγική σκηνή είπε ότι έκανε την τρομακτική ανακάλυψη καθώς επέστρεφε από τη δουλειά του. Αφού είδε το σταθμευμένο αυτοκίνητο στην πλευρά του δρόμου, αμέσως παραξενεύτηκε. “Όταν σταμάτησα να ελέγξω τι συνέβη, κατάλαβα ότι το παιδί έπαιζε με το αίμα της μητέρας του”, είπε. “Ένας άντρας βρισκόταν νεκρός στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Ο νεκρός φορούσε στολή στρατιώτη”. Ο μάρτυρας ήταν τόσο τρομοκρατημένος που δεν σκέφτηκε να πάρει επιτόπου το παιδί μακριά από τη γυναίκα.

Οι έρευνες έδειξαν πως ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα στο δεξί αυτί και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Πηγή: Dailysun

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε