Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Τζιχαντιστές έκαψαν 15 ανθρώπους ζωντανούς – Συγκλονιστική έκκληση γυναίκας να τους σώσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη! Τζιχαντιστές έκαψαν 15 ανθρώπους ζωντανούς – Συγκλονιστική έκκληση γυναίκας να τους σώσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι τζιχαντιστές τιμώρησαν με φριχτό θάνατο 15 ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεφύγουν από την πόλη Fallujah. Τους έκαψαν ζωντανούς μετά την έκκληση γυναίκας για παρέμβαση της Δύσης. “Σώστε μας ή βομβαρδίστε μας” ήταν το συγκλονιστικό μήνυμά της στην τηλεόραση πριν συλληφθεί.

Οι πολίτες καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή για την προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν την πόλη που βρίσκεται υπό την πολιορκία ιρακινών στρατευμάτων. Οι μαχητές έχουν υπό κράτηση αντιφρονούντα που αποκάλυψε στην τηλεόραση πως οι κάτοικοι πεθαίνουν από την πείνα και πως δεν υπάρχουν φάρμακα για τη θεραπεία ασθενών.

“Οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα. Δεν υπάρχουν φάρμακα, καθόλου τρόφιμα, δεν έχουμε άλλες επιλογές”, είπε η γυναίκα στο Al Arabiya News Channel. “Σώστε μας από το Ισλαμικό Κράτος ή βομβαρδίστε μας με χημικά όπλα ώστε να πεθάνουμε αμέσως και να μην έχουμε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο. Ο Αλλάχ είναι το καταφύγιό μου”, φωνάζει ενώ ξεσπά σε κλάματα.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ARA, οι τζιχαντιστές έκαψαν 15 ανθρώπους ζωντανούς όταν προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την πόλη, περίπου 30 μίλια δυτικά από τη Βαγδάτη. “Η ζωή στην πόλη υπό την κυριαρχία τους έχει γίνει αφόρητη. Η Fallujah βρίσκεται υπό ασφυκτικό αποκλεισμό για αρκετούς μήνες. Υπάρχει σοβαρή έλλειψη βασικών αγαθών. Οι πολίτες χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες για την προστασία των μαχητών”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε