Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Ζάμπλουτος γόνος στραγγάλισε τη μητέρα του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φρίκη! Ζάμπλουτος γόνος στραγγάλισε τη μητέρα του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ο 19χρονος γιος Ρώσου δισεκατομμυριούχου στραγγάλισε τη μητέρα του. Ο Egor Sosin τη σκότωσε ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας το καλώδιο φορτιστή.

Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες μέσα από τη σουίτα του ξενοδοχείου δείχνουν το πτώμα της 44χρονης Anastasia Novikova-Sosina στο αιματοβαμμένο διπλό κρεβάτι. Ο 19χρονος, που σπουδάζει στο Λονδίνο, είναι γιος του Igor Sosin, Ρώσου μεγιστάνα που έχει ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Η πρώην σύζυγός του είχε πάρει τον γιο τους στο Kazan για θεραπείες αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά. Ο έφηβος είπε στην αστυνομία πως η μητέρα του του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή που του προκάλεσε παραισθήσεις. “Συναντήθηκα με τη μητέρα μου για κάποιες ιατρικές διαδικασίες. Μου έδωσε κάποια χάπια και αργότερα, στο ξενοδοχείο, άρχισαν να συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα. Άρχισαν οι παραισθήσεις”.

Μάρτυρες λένε ότι τη μοιραία μέρα τους άκουσαν να τσακώνονται τόσο δυνατά που ήθελαν να φωνάξουν την αστυνομία. Τελικά οι αρχές κλήθηκαν στο πεντάστερο ξενοδοχείο όταν είδαν τον 19χρονο να περπατά μόνο με τα εσώρουχά του το Σάββατο. Τον βρήκαν σε άσχημη κατάσταση από τη χρήση ουσιών.

“Μια γυναίκα με σημάδια βίαιου θανάτου βρέθηκε στο δωμάτιό του. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο νεαρός είχε φτάσει από τη Μόσχα το απόγευμα, νοίκιασε ένα δωμάτιο και το απόγευμα έδειρε και στραγγάλισε τη μητέρα του κατά τη διάρκεια καυγά”. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το LifeNews από την αστυνομία φαίνεται το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο αιματοβαμμένο κρεβάτι. Φαίνεται επίσης το καλώδιο που χρησιμοποίησε ο 19χρονος για να στραγγαλίσει τη μητέρα του.

Ο Egor Sosin, φοιτητής στο Hult International Business School στο Λονδίνο, έγραφε στα social media πως δεν θέλει να εξαρτάται από τους γονείς του και πως σχεδίαζε να γίνει εκατομμυριούχος από μόνος του. Ο πατέρας του, συνιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρείας Starik Khottabych, είχε αγοράσει πέρυσι μια συλλογή φορεμάτων εκατομμυρίων λιρών για τη νέα του σύζυγο από τη Sharon Stone. Το 2013 είχε πληρώσει περισσότερα από 200.000 λίρες για δακτυλογραφημένο χειρόγραφο (1985) του Truman Capote από το Breakfast at Tiffany’s.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε