Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Γάζωσαν” μοντέλο με 100 σφαίρες – Πέθαινε, ζητούσε βοήθεια και την αγνόησαν (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

“Γάζωσαν” μοντέλο με 100 σφαίρες – Πέθαινε, ζητούσε βοήθεια και την αγνόησαν (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον τραγικό θάνατο της Helen Lopez Roblero. “Βοηθήστε με, σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει” ήταν τα τελευταία λόγια βασιλισσας ομορφιάς της Γουατεμάλας πριν ξεψυχήσει.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε δέχτηκε βροχή από σφαίρες, με την αστυνομία να κάνει λόγο για οργανωμένο χτύπημα. Εκτός από την Helen Lopez Roblero πέθαναν και δύο φίλοι της, η Alicia Carias και ο Edwin Esturban όταν ο δράστης άνοιξε πυρ ενταντίον του αυτοκινήτου τους στη νοτιοδυτική πόλη Malacatan, στα σύνορα Μεξικό – Γουατεμάλας. Γλίτωσε μόνο ο Jose Lopez Castanon.

Οι αρχές δέχονται έντονες επικρίσεις για την αποτυχία τους να σπεύσουν στο σημείο για βοήθεια μετά από τηλεφώνημα της ίδιας ενώ πάλευε για τη ζωή της. Το υπουργείο έχει ξεκινήσει έρευνες για τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και κατηγορούνται πως δεν τη βοήθησαν.

Στο σκληρό βίντεο που καταγράφει τις στιγμές μετά την αιματηρή επίθεση της 17ης Δεκεμβρίου φαίνεται η Helen Lopez Roblero να ζητά βοήθεια πριν ξεψυχήσει. Ακούγεται να φωνάζει για βοήθεια αρκετές φορές πριν πεθάνει. Στο βίντεο φαίνονται και οι δύο φίλοι της που κάθονται μπροστά να φοράνε τη ζώνη ασφαλείας και να είναι μέσα στα αίματα. Η αστυνομία βρήκε πάνω από 100 σφαίρες στο σημείο.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε