Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γνωστό μοντέλο ξεσπά! “Μου έστειλαν το νεκρό μωρό μου σε πλαστική σακούλα” (ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Γνωστό μοντέλο ξεσπά! “Μου έστειλαν το νεκρό μωρό μου σε πλαστική σακούλα” (ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Βιώνοντας τον πόνο της αποβολής, το 27χρονο μοντέλο αισθάνεται θυμό για το νοσοκομείο που έστειλε το νεκρό μωράκι της σε πλαστική σακούλα σπίτι της.

Η 27χρονη Sallie Axl, διάσημη από τη συμμετοχή της στο Big Brother, ανέβασε φωτογραφία από τη σακούλα και το χάρτινο κουτί που της έστειλαν με το νεκρό μωρό της, εκφράζοντας την οργή της για το σύστημα υγείας.

“Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί σε καμία γυναίκα που έχασε το αγέννητο παιδί της! NHS θα έπρεπε να ντρέπεσαι”, σχολίασε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

 

On the 17th of July I received my dead baby at St Mary’s hospital in a box and a plastic bag …!! With that another…

Posted by Sallie Przybek on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Επτά εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν αποκάλυψε την οργή που αισθάνθηκε να της στέλνουν το νεκρό μωρό της σαν να πρόκειται για “takeaway” πακέτο.

Κατηγόρησε παράλληλα το προσωπικό στο νοσοκομείο St Mary’s στο Μάντσεστερ, σημειώνοντας πως δεν την πρόσεξαν μετά την αποβολή και κόντεψε να πεθάνει από μόλυνση.

“Στις 17 Ιουλίου έλαβα το νεκρό μωρό μου σε ένα χάρτινο κουτί και μια πλαστική σακούλα!! Μαζί και μια σακούλα με φάρμακα και με έστειλαν σπίτι να θρηνήσω.

Σαν να μου έδιναν ένα πακέτο takeaway. Απέβαλα και έχασα τον μικρό μου άγγελο. Το νοσοκομείο δεν το αφαίρεσε και έπαθα μόλυνση που μου προκάλεσε αιμορραγία, χάνοντας το 40% του αίματός μου.

Οι φλέβες μου κατέρρεαν και μπήκα εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δεν είχα φοβηθεί ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου. Ξύπνησα σε ένα κρεβάτι γεμάτο αίματα. Οι νοσοκόμες άφησαν για μέρες τα σημάδια που μου υπενθύμιζαν την αποβολή, καθώς υπήρχαν αίματα σε όλο το πάτωμα.

Παρακαλώ σταματήστε αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία. Παραλίγο να μου καταστρέψει τη ζωή. Ευτυχώς έχω την κόρη μου Nirvana σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. NHS θα έπρεπε να ντρέπεσαι”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε