Τετάρτη, 17 Απρ.
21oC Αθήνα

Γυμνός πρωταθλητής Ευρώπης διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα! [pics, vid]

ΦΩΤΟ twitter.com/@SpheraSports
ΦΩΤΟ twitter.com/@SpheraSports

Δεν είναι λίγες φορές που έχουμε δει κατά το παρελθόν εισβολείς να εισέρχονται γυμνοί στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτουν για λίγα δευτερόλεπτα την αναμέτρηση. Έχει συμβεί σε αγωνές για το Champions League, για το Euro αλλά και για άλλες μεγάλες διοργανώσεις.

Το να δούμε, όμως, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μάλιστα πρωταθλητή Ευρώπης να μπαίνει γυμνός στο γήπεδο είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Η αναμέτρηση της Ράντερς με τη Σίλκεμποργκ διακόπηκε προσωρινά, όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής και κάτοχος του Euro 1992 με την εθνική Δανίας, Λαρς Έλστρουπ, εισέβαλε γυμνός στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας ασκήσεις γιόγκας.

Ο 53χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα των Ράντερς, Μπρόντμπι, Φέγενοορντ, Λούτον, ενώ ήταν και μέλος της αποστολής της εθνικής Δανίας, η οποία κατέκτησε, κόντρα σ’ όλα τα προγνωστικά το Euro 1992 στα γήπεδα της Σουηδίας. Ο Έλστρουπ στον προημιτελικό με τη Γαλλία ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το γκολ της πρόκρισης, ενώ στον ημιτελικό με την Ολλανδίας ευστόχησε στο πέναλτι που οδήγησε τους Δανούς στον τελικό.

Ο Έλστρουπ θα απολογηθεί αύριο για ακόμα μία φορά στο δικαστήριο, μιας κι έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη αρκετές φορές στο παρελθόν, είτε γιατί κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους, είτε λόγω ρατσιστικών συμπεριφορών.

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε