Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία άγνωστου νεκρού άνδρα – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία άγνωστου νεκρού άνδρα –  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφία νεκρού άνδρα, μέλη του οποίου βρέθηκαν στα σκουπίδια και αναζητείται η ταυτότητά του. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Μέλη του άγνωστου άνδρα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στην περιοχή του Ασπροπύργου στις 10 Φεβρουαρίου 2016.

Παρά τις έρευνες που διενεργήθηκαν για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του, αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε