Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η πιο καυτή της φωτογράφηση! Είναι η Πάμελα Άντερσον ερωμένη του Ασάνζ; [pics]

Η πιο καυτή της φωτογράφηση! Είναι η Πάμελα Άντερσον ερωμένη του Ασάνζ; [pics]

Η Πάμελα Άντερσον απέδειξε για μια ακόμα φορά πως η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο από έναν αριθμό με τη νέα της φωτογράφηση να προκαλεί εγκεφαλικά στο αντρικό κοινό λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια.

Ακόμα και στα 49 της χρόνια η Πάμελα Άντερσον διατηρεί ένα απίστευτο καλλίγραμο σώμα και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με ζαρτιέρες για τη σειρά εσωρούχων Coco de Mer. Η άλλοτε ναυαγοσώστρια του Baywatch εξακολουθεί να τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό, με την Πάμελα Άντερσον να δηλώνει στη Vogue πως φοράει τα εσώρουχα για την ίδια!

“Τα εσώρουχα δεν χρειάζεται να τα δει κανένας άλλος για να είναι σέξι και θηλυκά. Φοράω τα εσώρουχα για μένα. Αν κάποιος άλλος τα δει τότε είναι μπόνους!”, σημείωσε η Πάμελα Άντερσον. Αποκάλυψε ακόμα πως συνεχίζει να είναι άτακτη, τονίζοντας πως οι γυναίκες είναι σεξουαλικά πλάσματα και παραμένουν αισθησιακές μέχρι τον θάνατό τους.

Τον τελευταίο καιρό η Πάμελα Άντερσον βρίσκεται στο προσκήνιο και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ιδρυτή της WikiLeaks Julian Assange. Ενώ δεν αποκαλύπτει τι τρέχει ανάμεσά τους, σε πρόσφατη συνέντευξή της πυροδότησε τις φήμες.

“Ο Julian προσπαθεί να ελευθερώσει τον κόσμο εκπαιδεύοντάς τον. Είναι ένας ρομαντικός αγώνας. Τον αγαπώ για αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο “δεσμός” μας και η περιέργεια που υπάρχει γύρω από αυτό μπορεί να στρέψει την προσοχή σε αυτή την κατάσταση. Αυτό είναι εντάξει αλλά θα προτιμούσα να μην μπω σε ιδιωτικές λεπτομέρειες. Ας πούμε απλά ότι όλοι αξίζουν την αγάπη”.

Πηγή: News.com.au

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε