Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρώτη original ΧΧΧ ταινία του Pornhub και η πρωταγωνίστρια από την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη original ΧΧΧ ταινία του Pornhub και η πρωταγωνίστρια από την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Netflix Originals, το Pornhub μπαίνει στον χορό των πρωτότυπων ταινιών , εγκαινιάζοντας το “PHub Originals”. Η πρώτη απόπειρα με τίτλο “Full Holes” αποτελεί παρωδία του τηλεοπτικού σόου των ’90ς “Full House”.

Μεταφέρεται με την άκρως ερωτική ματιά την προσφιλή ιστορία ενός χήρου πατέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει τις 3 κόρες του μαζί με τον καλύτερό του φίλο και τον κουνιάδο του. Φυσικά από τη στιγμή που μιλάμε για ταινία του Pornhub όλοι θέλουν να κάνουν σεξ μεταξύ τους!

Σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο Lee Roy Myers που σημειώνει ότι απολαμβάνει τη δουλειά του. “Είναι αστείο και περίεργο. Οι άνθρωποι γύρω μου είναι συνήθως γυμνοί. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να είναι κάτι που οι άνθρωποι θα θέλουν να μιλήσουν, να δουν, να γελάσουν και να αυνανιστούν με την ταινία. Έπρεπε να είναι κάτι μεγάλο. Έτσι όταν το Netflix ανακοίνωσε το Fuller House, ξέραμε ότι το Full House ήταν αυτό που χρειαζόμασταν”.

Από την πρώτη απόπειρα του Pornhub δεν λείπει και η ελληνική αναφορά, με μία από τις πρωταγωνίστριες να έχει ταξιδέψει, σύμφωνα με το σενάριο, από την Ελλάδα για να συναντήσει τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε