Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η στιγμή που εκτελεί απαγωγέα με ένα μωρό στα χέρια [vid]

Η στιγμή που εκτελεί απαγωγέα με ένα μωρό στα χέρια [vid]

Ήταν τον περασμένο μήνα που ο 42χρονος Salvador Reyes έπεσε νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή ενώ είχε πάρει όμηρο τη 2χρονη κόρούλα της εν διαστάσει συζύγου του.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2009 και είχε αποκτήσει 3 παιδιά, αλλά το δίχρονο κοριτσάκι δεν ήταν κόρη του. Η γυναίκα του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου λίγες ημέρες πριν το περιστατικό.

Στο σοκαριστικό βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο 42χρονος κρατά το δίχρονο κοριτσάκι στο μπαλκόνι και το σημαδεύει με όπλο στο κεφάλι. Ένας ελεύθερος σκοπευτής τον σημαδεύει και τον σκοτώνει. Ο αστυνομικός Jason Lawless παραμένει σε άδεια μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό σε βάρος του 42χρονου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 42χρονος διέρρηξε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και άρπαξε τη δίχρονη κορούλα της. Ενώ η γυναίκα του και τα παιδιά κατάφεραν να βγουν από το σπίτι, εκείνος έμεινε και έβγαινε στο μπαλκόνι, δείχνοντας πως κρατά το κοριτάκι ενώ το απειλούσε με όπλο.

Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας δεν κατάφεραν να τον πείσουν και φοβούμενος για την ασφάλεια του παιδιού, ο ελεύθερος σκοπευτής Jason Lawless στόχευσε και πυροβόλησε τον 42χρονο στο κεφάλι.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε