Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κανίβαλοι απήγαγαν και βασάνισαν παίκτη ριάλιτι – Έκοψαν τα δάχτυλα της κοπέλας του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THE SUN
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THE SUN

Οι ονειρικές διακοπές για τον Βρετανό σταρ ριάλιτι Matthew Iovane και τη φίλη του Michelle Clemens στην Παπούα Νέα Γουινέα μετατράπηκαν στον απόλυτο εφιάλτη. Τους απήγαγαν, τους έγδυσαν, τους έδεσαν τα μάτια και απειλούσαν να τους σκοτώσουν κανίβαλοι.

Ο 31χρονος που συμμετείχε στο ριάλιτι του Channel 4 “Shipwrecked” δήλωσε στη The Sun πως ξυλοπήθηκαν άγρια όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη ζούγκλα. Ο Βρετανός και η Αμερικανίδα φίλη του απολάμβαναν τις διακοπές της ζωής τους όταν όλα ανατράπηκαν την τελευταία μέρα.

Έκαναν πεζοπορία στη ζούγκλα της Παπούα Νέα Γουινέα όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο φυλές. “Είχαν ματσέτες με τεράστιες λεπίδες και ένας είχε ένα μακρύ ξύλινο δόρυ. Νόμιζα ότι μας έκλεβαν και έτσι αφήσαμε κάτω τις τσάντες μας και προσπαθήσαμε να τους καθησυχάσουμε, λέγοντάς τους ότι μπορούσαν να τα πάρουν όλα. Τότε άρχισαν να μας σπρώχνουν και να μας απειλούν”.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι τους έγδυσαν και τους έγδυσαν πριν αρχίσουν να τους υποβάλουν σε ένα νοσηρό παιχνίδι βασανιστηρίων. Έκοψαν τα δάχτυλα της 31χρονης Michelle Clemens μέχρι το κόκαλο όπως προσπαθούσε να παλέψει με τους άγριους της φυλής. Ο σύντροφός της δήλωσε πως μιλούσαν λίγα αγγλικά και τους απειλούσαν λέγοντας πως θα τους σκοτώσουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THE SUN

Κατάφεραν τελικά να δραπετεύσουν ενώ τους ακολουθούσαν οι απαγωγείς τους. Έφυγαν σχεδόν γυμνοί, αφήνοντας πίσω όλα τους τα υπάρχοντα. “Πήραν τα πράγματά μας, ήμουν γυμνός στην πιο απομακρυσμένη ζούγκλα στη Γη και η Michelle αιμορραγούσε δίπλα μου φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Αλλά τίποτα δεν είχε σημασία παρά μόνο να ξεφύγουμε και έτσι τρέξαμε”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THE SUN

Εντοπίστηκαν τραυματισμένοι από έναν άντρα που χτύπησε συναγερμό και τους μετέφερε αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Port Moresby, όπου και αναρρώνουν. Το βρετανικό προξενείο επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα, πως βοηθά το ζευγάρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: THE SUN

Πηγή: The Sun, Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε