Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Kayleigh’s Love Story”: Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες στιγμές 15χρονης

“Kayleigh’s Love Story”: Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ με τις τελευταίες στιγμές 15χρονης

Σοκάρει η ανατριχιαστική ταινία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές με τις τελευταίες στιγμές πριν από τη δολοφονία της 15χρονης Kayleigh Haywood.

Οι γονείς της έφηβης έδωσαν τη συγκατάθεσή τους προκειμένου η ταινία να χρησιμεύσει ως μια προειδοποίηση προς τους γονείς και τα παιδιά, σημειώνοντας πως αποτελεί τραγική κληρονομιά της όμορφης κόρης τους. Η ανήλικη είχε πειστεί να πει ψέμματα στους γονείς της και να επισκεφτεί το διαμέρισμα του Harlow όπου τη μέθυσε και την κακοποίησε σεξουαλικά. Μετά είχε καλέσει τον γείτονά του Stephen Beadman που τη βίασε και τη δολοφόνησε όταν προσπάθησε να το σκάσει. Ο Beadman παραδέχτηκε τη δολοφονία και τον βιασμό και ο Harlow παραδέχτηκε την ενοχή του για κακοποίηση και θα καταδικαστούν στο Nottingham Crown Court.

Στην ταινία περιγράφονται οι 2 τελευταίες εβδομάδες της ζωής της και δείχνει τα μηνύματα που δεχόταν από τον Harlow και πώς τελικά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον Beadman. H 5λεπτη ταινία θα προβληθεί στους μαθητές άνω των 11 ετών στο Leicestershire και το Rutland.

“Δεν θα δούμε ποτέ ξανά την όμορφη κόρη μας Kayleigh. Δεν θα μπορέσουμε να την αγκαλιάσουμε, να τη φροντίσουμε ή να την προστατέψουμε. Η καρδιά μου πονάει κάθε λεπτό της ημέρας. Έτσι πονάνε και ο πατέρας της Martin, των αδερφών της και όλων εκείνων που τη γνώριζαν και την αγαπούσαν”, σχολίασε η μητέρα της Stephanie Haywood μετά την προβολή της ταινίας.

“Ο κόσμος μας άλλαξε για πάντα την ημέρα που η Kayleigh έλαβε εκείνο το μήνυμα στο facebook. Είμαστε αποφασισμένοι πως ζει και όχι μόνο στις καρδιές μας. Θέλουμε να προστατέψει άλλα παιδιά στο παρόν και το μέλλον. Όταν οι αρχές μας ζήτησαν τον περασμένο Δεκέμβριο αν θα μπορούσαν να φτιάξουν μια ταινία δεν διστάσαμε καθόλου να τους δώσουμε τη στήριξή μας. Θέλαμε να γίνει αυτή η ταινία. Χρησιμεύει ως μια προειδοποίηση στα παιδιά και τους γονείς για τους πραγματικούς κινδύνους της διαδικτυακής παρενόχλησης”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε