Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαίνεται ο πόλεμος για τα ναρκωτικά! Εκτέλεσαν την κόρη – βαποράκι βαρόνου playboy [pics, vids]

Μαίνεται ο πόλεμος για τα ναρκωτικά! Εκτέλεσαν την κόρη – βαποράκι βαρόνου playboy [pics, vids]

Στην άκρη του δρόμου βρέθηκε νεκρή η 45χρονη Aurora Moynihan το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η κόρη του λόρδου Antony Moynihan μετέφερε τέσσερα σακουλάκια μεθαμφεταμίνης και αποτελεί το τελευταίο θύμα του άγριου πολέμου στις Φιλιππίνες για τα ναρκωτικά.

Η 45χρονη, που φέρεται να προμήθευε ναρκωτικά σε διασήμους, βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς στην άκρη ενός δρόμου στη Μανίλα τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου. Από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνονται οι τελευταίες στιγμές της Aurora πριν τη δολοφονία της. Την εκτέλεσε ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητο ένας από τους άλλους επιβάτες.

Ο πατέρας της Antony Moynihan, διαβόητος playboy και απατεώνας, πέθανε από καρδιακή προσβολή στα 55 του χρόνια. Ήταν στη δεκαετία του 1970 που είχε καταφύγει στις Φιλιππίνες για να ξεφύγει από τις κατηγορίες για απάτη. Έτσι γνώρισε και τη χορεύτρια Luthgarda Fernandez, την τρίτη σύζυγό του και μητέρα της Aurora. Απέκτησαν τρεις κόρες μαζί και χώρισαν το 1979, με την Aurora να πηγαίνει να ζήσει με τον πατέρα της. Του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τις Φιλιππίνες το 1986 λόγω των δεσμών του με τα ναρκωτικά και την πορνεία.

Να σημειωθεί πως πάνω από 3.000 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί από τότε που ο πρόεδρος Rodrigo Duterte ξεκίνησε πόλεμο κατά των ναρκωτικών τον Ιούνιο. Ο Duterte διέταξε την αστυνομία να πραγματοποιήσει εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες και παρότρυνε τους πολίτες να σκοτώνουν χρήστες και εμπόρους ναρκωτικών.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε