Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπήκε κρυφά για να μην πληρώσει και κατασπαράχθηκε από τίγρη [pics, vid]

Μπήκε κρυφά για να μην πληρώσει και κατασπαράχθηκε από τίγρη [pics, vid]

Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα, με τίγρη να κατασπαράσσει 40χρονο που προσπάθησε να αποφύγει να πληρώσει εισιτήριο.

Ο τουρίστας σκαρφάλωσε με φίλο του στον ψηλό φράχτη για να μην πληρώσουν το εισιτήριο 15 λιρών της εισόδου, με μια τίγρη να τον κατασπαράσσει μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας, των παιδιών του και του φίλου του.

Ο Zhang πέρασε πάνω από τον φράχτη και βρέθηκε μέσα στον χώρο που βρίσκονταν οι τίγρεις, με μια από αυτές να τον αρπάζει και να τον κατασπαράζει. Οι δύο φίλοι είχαν απαθανατιστεί στην κορυφή του φράχτη λεπτά πριν από την άγρια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον Zhang.

Ο φίλος του παρέμεινε στην κορυφή καθώς έγινε μάρτυρας της άγριας επίθεσης από τίγρη και τον βίαιο θάνατο του Zhang. Η γυναίκα και τα δύο του παιδιά είχαν περάσει από την μπροστινή είσοδο στον ζωολογικό κήπο στην επαρχία Zhejiang για να αγοράσουν εισιτήριο.

Τα τρομακτικά πλάνα της επίθεσης δείχνουν την τίγρη να τον κατασπαράζει ενώ οι θεατές ουρλιάζουν. Ο 40χρονος άντρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Πηγή: TheSun

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε