Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο εφιάλτης του Τραμπ! Οι φωτογραφίες που “τρέμει” ο Πλανητάρχης!

Φωτογραφία: Alison Jackson
Φωτογραφία: Alison Jackson

Έχει τη βάση της στο Λονδίνο και… ελπίζει να μην καταλήξει στη φυλακή! “Κανείς δε θέλει να μηνυθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά δε θα σταματήσω αυτό που κάνω”, λέει η Alison Jackson, οι ανατρεπτικές φωτογραφίες της οποίας είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές.

“Δεν πιστεύω πως σε κανέναν καλλιτέχνη, σε κανέναν ο οποίος ζει έξω από τα δεδομένα, δεν πρέπει να εμποδιστεί η καλλιτεχνική του ελευθερία”, λέει η η διάσημη φωτογράφος Alison Jackson. Η ίδια δημοσιεύει…. περίεργες φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον νεοεκλεγέντα πρόερδο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρόλο που της έχει… διαμηνυθεί πως ίσως ο Τραμπ κινηθεί νομικά εναντίον της!

Η Alison Jackson δηλώνει πως οι δικηγόροι της την έχουν προειδοποιήσει πως οι φωτογραφίες της είναι ικανές (σ.σ. προφανώς και το πιστεύουμε) να την οδηγήσουν στα δικαστήρια, ωστόσο δηλώνει… απτόητη!

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να… πείσει κανέναν εκδότη να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες κι έτσι τις δημοσίευσε… μόνη της. Και είναι λογικό, αφού μερικές από αυτές δείχνουν τον Ντόναλντ Τραμπ να κάνει σεξ με την… Μις Μεξικό πάνω στο γραφείο του, ή ως μέλος της Κου Κλουξ Κλαν!

Δείτε μερικές και θα… καταλάβετε!

 

Πηγή: independent.co.uk
Φωτογραφίες: Alison Jackson

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε