Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πασίγνωστος αστέρας του NBA δημοσίευσε στο snapchat… το πέος του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο Draymond Green, των Golden State Warriors και για μία ακόμη φορά αυτοί είναι… εξωαγωνιστικοί! Η “πιπεράτη” φωτό και η… αυτογνωσία.

Εν μέσω προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ο Green έδειξε μία… πτυχή του εαυτού του που σίγουρα δεν επιθυμούσε.

Για περίπου 10 λεπτά έμεινε δημοσιευμένη στο snapchat μία φωτογραφία του πέους του, με τον ίδιο να την σβήνει όταν αντιλήφθηκε τη γκάφα μεγατόνων, ωστόσο στην εποχή των social media και της παντοδυναμίας του ίντερνετ, τα δέκα λεπτά ισοδυναμούν με κάμποσα… έτη φωτός για να γίνει το κακό!

Ο ίδιος δημοσίευσε κι ένα tweet στο οποίο τόνιζε πως έπεσε θύμα κάποιου… χάκερ.

 

Ωστόσο, αργότερα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και δήλωσε πως “είμαστε όλοι ένα κλικ μακριά από το να δημοσιεύσουμε κάτι στο λάθος μέρος”, συμπληρώνοντας πως υπέφερε από αυτή τη γκάφα.

Ο Draymond Green / Φωτογραφία: Reuters

Ο ίδιος ακόμη δήλωσε πως η φωτογραφία ήταν για… προσωπική χρήση, αφού ήθελε να τη στείλε σε μήνυμα και όχι να την “ανεβάσει” δημοσίως.

Όπως και να έχει το κακό έγινε, ενώ εδώ να σημειώσουμε πως στο ίντερνετ “κυκλοφορεί” και η επίμαχη φωτογραφία, η οποία είναι… προφανώς μη δημοσιεύσιμη.

Πηγή: theguardian.com

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε