Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Poison Ivy: 17χρονη ταπεινώνει άντρες και τους σπρώχνει στην αυτοκτονία [pics, vid]

Poison Ivy: 17χρονη ταπεινώνει άντρες και τους σπρώχνει στην αυτοκτονία [pics, vid]

Ανησυχία προκαλεί η 17χρονη “Poison Ivy” που κακοποιεί διαδικτυακά ευάλωτους άντρες και τους υποβαθμίζει σεξουαλικά πριν τελικά αρχίσει να τους παρακινεί να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Η Hanna από τη Νέα Ζηλανδία επιδιώκει να γνωρίσει σε online gaming κοινότητες ευάλωτους άντρες για να τους ταπεινώσει ερωτικά σε κοινή θέα. Ένα ανατριχιαστικό βίντεο έρχεται να ρίξει φως στις σκοτεινές δραστηριότητες της Hanna και απευθύνει έκκληση στα θύματά της να βάλουν ένα τέλος στην κακοποίηση.

“Τους ενθαρρύνει να κάνουν αηδιαστικές πράξεις, όπως να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα και να χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια στους εαυτούς τους, και υποστηρίζει πως ο στόχος της είναι τα θύματά της να πεθάνουν για εκείνη ως πράξη αγάπης”, αναφέρεται στο βίντεο. Η έφηβη επιλέγει αδύναμους και εσωστρεφείς άντρες που δεν είχαν ποτέ πριν κοινωνική ζωή ή κοπέλα και τους δελεάζει με σκοπό να ταπεινωθούν μπροστά της.

“Αυτή η κοπέλα δεν θα σταματήσει έως ότου αυτά τα παιδιά αυτοκτονήσουν. Τους κακοποιεί για μήνες. Πρέπει να την αναφέρετε”, τονίζει ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο. “Συμπεριφέρομαι σε όλους τους άντρες σαν σκ@@@ επειδή είναι αδύναμοι και το αξίζουν. Εκφοβίζω τους αδύναμους για να γίνουν περισσότεροι αδύναμοι και ταυτόχρονα να δυναμώνω” γράφει η ανήλικη στον λογαριασμό της στο Twitter. Ήδη έχει πάνω από 900 οπαδούς που δηλώνουν την αγάπη τους για αυτή.

Μιλώντας ένας από τους διαδικτυακούς εραστές της στη MailOnline υποστήριξε ότι δεν έχει πρόβλημα να τη μοιράζεται με άλλους άντρες αν και εκείνη τους τιμωρεί αν μιλήσουν σε άλλες κοπέλες. Η επίδρασή της πάνω του είναι τόσο ισχυρή που πράγματι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει αν το έκανε και εκείνη. “Θα το σκεφτόμουν αν θα με ακολουθούσε. Κάνω ορισμένα πολύ περίεργα πράγματα για αυτή αλλά αξίζει τον κόπο γιατί μου δίνει προσοχή. Δεν με προσέχουν πολλοί άνθρωποι. Πάντα ήμουν μοναχικός και δεν βγαίνω πολύ έξω. Θεωρώ τον εαυτό μου κατώτερό της και έτσι οι κανόνες δεν ισχύουν κατ’ ανάγκη για αυτή. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά αν παίρνεις την προσοχή που πάντα ήθελες το κάνεις. Ποτέ δεν έχω αμφισβητήσει τα κίνητρά της από φόβο ότι θα σταματούσε να μου μιλάει”.

Οι περισσότεροι άντρες εμφανίζονται συναισθηματικά ασταθείς, ξεσπώντας σε δάκρυα ενώ την ικετεύουν για συγχώρεση. Όταν έπεισε έναν άντρα να ξυρίσει τα γένια και τα φρύδια του και τη ρώτησε αν της αρέσει του είπε όχι. “Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Όχι. Ήθελα απλά να δω πώς θα ήσουν χωρίς καθόλου φρύδια”. Σε άλλο βίντεο τον ενθάρρυνε να βάλει το κεφάλι του στην τουαλέτα.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε