Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολεμούν την οπλοκατοχή με δονητές!

Πολεμούν την οπλοκατοχή με δονητές!

Έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο προς ένδειξη διαμαρτυρίας για ένα καινούριο νόμο που επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταφέρουν όπλα στην πανεπιστημιούπολη αποφάσισαν φοιτητές Πανεπιστημίου στο Τέξας. Η φοιτήτρια Jesica Jin δημιούργησε τη σελίδα “Campus Dildo Carry” στο Facebook, με σκοπό να ενθαρρύνει όλους τους συμφοιτητές της να σταθούν εμπόδιο στη νέα μεταρρύθμιση. Καλεί λοιπόν τους φοιτητές να τοποθετήσουν σε εμφανή σημεία στις τσάντες τους δονητές.

“Η πολιτεία του Τέξας αποφάσισε ότι δεν είναι καθόλου παράνομο να επιτρέψει την οπλοκατοχή στην τάξη, εντούτοις έχει αυστηρούς κανόνες για την ελεύθερη σεξουαλική έκφραση. Πάρτε, λοιπόν, δονητές στην τάξη, αντί για όπλα”, γράφει η Jin.

Σχεδόν 4.000 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι οι φοιτητές είχαν άδεια να μεταφέρουν όπλα στην πανεπιστημιούπολη, δεν επιτρεπόταν να τα μεταφέρουν στο εσωτερικό των κτιρίων της πανεπιστημιούπολης. Με τον νόμο όμως που θα τεθεί σε ισχύ τον Αύγουστο, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να τα παίρνουν μαζί τους και μέσα στην αίθουσα.

Ακόμη και ο υπεύθυνος του Πανεπιστημίου William McRaven έχει εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του με τον νόμο. Επίσης, ο πρώην ναύαρχος Ναυτικού SEAL, επικεφαλής της ομάδας που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, δήλωσε στο CNN: “Έχω περάσει όλη μου τη ζωή γύρω από τα όπλα. Μεγάλωσα στο Τέξας. Πέρασα 37 χρόνια στον στρατό και μου αρέσουν τα όπλα, αλλά απλά δεν νομίζω ότι η πανεπιστημιούπολη είναι το σωστό μέρος. Έχω πυροβοληθεί στο παρελθόν. Και έτσι ξέρω πώς οι άνθρωποι αντιδρούν στα πυρά”.

“Κουβαλάς μαζί σου όπλο στην τάξη; Εντάξει, κι εγώ θα έχω μαζί μου έναν τεράστιο δονητή. Για την προστασία μου από κοινωνικά στερεότυπα. #CocksNotGlocks”, είναι το μήνυμα της καμπάνιας που διοργανώνει η Jesica Jin.

Πηγή: Huffingtonpost

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε